donderdag 18 juni 2015

HVC'10: De selectie voor 2015:2016


Persbericht van de club

Ondanks de teleurstelling van de degradatie van ons eerste en tweede elftal is er door verschillende personen al weer veel werk verzet om volgend jaar weer optimaal te kunnen presteren met onze selectie elftallen. In het laatste bericht van onze kant kon u lezen wie de ‘blijvers’ waren en wie de nieuwe gezichten zouden zijn in het nieuwe seizoen. Hieronder een update en een overzicht van de selectie.
Vlak voor het verstrijken van de deadline heeft Sergio Calor HVC’10 laten weten de club te verlaten. De middenvelder heeft er voor gekozen om de overstap te maken naar 1e klasser Alexandria’66. HVC’10 betreurt zijn besluit maar heeft er uiteraard wel begrip voor. Wij wensen Sergio veel succes bij zijn nieuwe club.
Ismail Oruc heeft een tijdje terug ook aangegeven HVC’10 alsnog te verlaten. De stand-in van Daniel van der Knijff gaat proberen een plekje onder de lat te verdienen bij het ook naar de 2e klasse gedegradeerde DSO uit Zoetermeer. Wij willen Ismail veel succes en plezier wensen bij zijn nieuwe club!
De Technische Commissie heeft in samenspraak met de technische staf snel geanticipeerd op het vertrek van Ismail Oruc. Komend seizoen zal Kevin Bogarde onze selectie komen versterken. De 21-jarige doelman genoot zijn opleiding tot het hoogste jeugdelftal bij Sparta Rotterdam. Vervolgens is hij uitgekomen voor Zuidland en JHR. Wij zijn erg blij met de komst van Kevin en wensen hem erg veel succes en plezier bij onze vereniging.
Met Kevin Bogarde is het aantal nieuwkomers voor komend seizoen op 5 gekomen. Naast de terugkeer van onze eigen talenten Luc Doorewaard en Jesper Warbout gaven ook Jack Binnendijk en Mike van der Meer hun ja-woord aan de Hoekse Voetbal Club. De degradatie van ons eerste elftal heeft geen van allen doen besluiten hun overschrijving in te trekken. De aanwinsten zijn vastberaden om met HVC’10 volgend jaar te willen presteren in de 2e klasse. De vijf nieuwelingen zullen tijdens de zomerstop in een uitgebreid interview op de website aan u worden voorgesteld.
De jeugdafdeling is een belangrijke schakel in onze vereniging. Wij investeren hierin om eigen talenten door te laten stromen naar de senioren selectie. Wij zijn dan ook erg verheugd dat we volgend seizoen zes A-junioren kunnen begroeten in de selectie. Het gaat hierbij om de volgende spelers: Lars van den Burg, Francisco Rubio Gomez, Yannic van Noort, Michel de Zeeuw, Emiel Feitsma en Alper Guler. Wij wensen ook deze jongens veel plezier en succes in de selectie!

De volledige selectie zal volgend jaar bestaan uit de volgende spelers (32):
Daniel van der Knijff (K), Kevin Bogarde (K), Sven van den Bos (K), Mitchel van Boven, Robin van der Meer, Otmar van Deventer, Jeffrey van den Bos, Jeroen Rensen, Wesley van der Est, Nillson van der Hoff, Luc Doorewaard, Mike van der Meer, Michael van den Bos, Jesper Warbout, Leroy Smits, Remco Koornhof, Rick Voskamp, Mathijs Benard, Jurgen Warbout, Jack Binnendijk, Yuri Delgado Morais, Robin van den Bos, Yannic van Noort, Lars van den Burg, Emiel Feitsma, Jesse Reurink, Bart van der Heijden, Michel de Zeeuw, Frank van Krieken, Alper Guler, Francisco Rubio Gomez en Jedsel Hose.
De kans bestaat dat de selectie na de zomer nog wordt aangevuld met spelers uit het huidige 2e elftal.
De Technische Commissie is tevreden met de selectie en staf die voor volgend seizoen is samengesteld. Wij hopen dat de selectieteams en de gehele staf na een welverdiende vakantie met volle moed aan het nieuwe seizoen zullen beginnen.
Wij willen iedereen een fijne vakantie wensen en hopen iedereen na de zomer weer te begroeten op ons mooie sportpark.
De Technische Commissie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten