Finales nacompetitie 6 juni 2015

HVC'10 degradeert naar de 2e klasse. Westlandia A1 én B1 promoveren naar de 2e divisie

Voor de nacompetitie gelden de volgende regels van de KNVB:
  • Na het afwerken van de eerste wedstrijd volgt een returnwedstrijd.
  • Indien na het afwerken van deze twee wedstrijden nog geen beslissing door middel van wedstrijdpunten is verkregen, dan beslist het doelsaldo van deze twee wedstrijden.
  • Is dit ook gelijk, dan wordt de 2e wedstrijd als volgt verlengd:
  • a. Onmiddellijk na het verstrijken van de 90 minuten wordt de wedstrijd, nadat er opnieuw is geloot voor beginschop of doelkeuze, met 2 x 15 minuten verlengd.
  • b. Na 15 minuten spelen wordt van doel gewisseld.
  • c. Is er, nadat 2 x 15 minuten is gespeeld, nog geen beslissing gevallen, dan wordt een beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen zoals omschreven.

1e klasse -2e klasse za.
HVC'10 verloor op eigen veld de heenwedstrijd met 3-2.  Piet Voskamp gaat voor de WOS mee naar de uitwedstrijd. Papendrecht won eveneens uit (2-1).
  • Neptunus/S.- HVC'10  2-2 Jurgen Warbout en Jeroen Rensen
  • Papendrecht - Oude Maas  0-3. Oude Maas naar 1e klasse

2e klasse- 3e klasse za.
DUNO verloor de 1e wedstrijd bij UVS met 1-0. Soccer Boys verdedigt een 2-0 voorsprong. Groote Lindt moet en 5-0 achterstand goed maken. Botlek en Binnenmaas deelden vorige week de punten 1-1
  • DUNO - UVS 2-3 UVS naar de 2e klasse.
  • Koudekerk -Soccer Boys 2-6 Soccer Boys blijft in de 2e klasse.
  • Groote Lindt - NSVV 7-0;  G.L promoveert naar de 2e klasse
  • Binnenmaas - Botlek 3-1 Binnenmaas naar de 2e klasse

Overige finales

• Voor een plaats in de topklasse za. HOEK - RVVH (wedstrijd wordt gespeeld in Veen).1-3. RVVH promoveert naar de Topklasse
  • Excelsior M. speelt de finale van de Regio Rijnmond Cup tegen Spijkenisse. Wedstrijd vindt plaats op het complex van XerxesDZB. Voor de WOS is Leo de Jong aanwezig

Ook diverse 2e teams komen zaterdag in actie voor p/d- wedstrijden
    • res. hoofdklasse-1e klasse 11:00: Lisse 2 -FC 's-Gravenzande 2  (De FC won heenwedstrijd met 4-2)
      Uitslag 4-1 Na het 1e degradeert ook het 2e team van FC's-Gravenzande
    • res. 1e/2e klasse 13:00 Hellevoetsluis 2  SC Monster 2  (Monster verdedigt 3-2 voorsprong)
      Uitslag 3-4  SC Monster blijft 1e klasser
    • res. 1e/2e klasse Zwaluwen 2 - MVV'27 2 (Maaslanders wonnen thuis met 3-0)
      Uitslag 4-2. MVV'27 na 2 wedstrijden de beste en promoveert naar res. 1e klasse.

• res. 2e/3e klasse Briëlle 12:00 finale Honselersdijk - Kethel/S. bij MSV'71
      Uitslag 1-0. Honselersdijk blijft in de res. 2e klasse.

• Westlandia A1 speelt bij De Meern de finalewedstrijd voor een plaats in de 2e divisie landelijk tegen UDI'19 A1  2-2  na verlenging > Westlandia wint de strafschoppenserie en promoveert
    • Westlandia B1 gaat eveneens naar De Meern voor promotie. Daar wordt tegen Zeeburgia ook gestreden voor een plaats in de 2e divisie landelijk.
      Uitslag 6-1. Westlandia B1 getraind door Gert-Jan Weijer promoveert naa de 2e divisie.