zaterdag 2 augustus 2014

Zaterdag 2 augustus 2013

Oefenwedstrijden zaterdag 2 augustus


thuis uit uitslag doelpuntenmakers

ASWH Excelsior M. 3-1Vincent v.d. Berg

Haaglandia za. Loosduinen 2-0

CKC Maasdijk wedstrijd gaat niet door




TelstarExcelsior R0-1

Excelsior M.

De club uit Maassluis oefende dinsdagavond tegen Excelsior R. De tricolores verloren met 4-0.

Excelsior R.

De Rotterdammers met inbreng uit deze regio verwacht een moeilijk seizoen. De club heeft een beperkt budget en een kleine selectie. Toch zal trainer Marinus Dijkhuizen de huid zo duur mogelijk verkopen.
Afgelopen week werd geoefend tegen degradant Roda JC. Het werd een 4-1 nederlaag. Jeff Stans was de enige speler uit de regio die in actie kwam. Hij speelde alleen de 2e helft en scoorde vanaf 11 meter de 1-3.
Tegen zijn oude ploeg Excelsior M. kreeg hij afgelopen dinsdag geen speeltijd.

Overig nieuws

Koos Waslander is afgelopen week aangesteld als trainer van topklasse Leonidas. Na een langslepende procedure nam de Rotterdamse club afscheid van trainer Hoeks.
Waslander moest daardoor wel opstappen bij SCO'63. De zondag-tak van die club moet bij de start van de voorbereiding plots op zoek naar een nieuwe trainer.

Feyenoord  heeft Vilhena een verbeterd contract aangeboden. Door de recente uitverkoop bij de Rotterdammers is het management er bij gebaat dat "sterkhouders" voor langere tijd worden vastgelegd,
Afgelopen woensdag presteerde Feyenoord teleurstellend tegen Besiktas. Ondanks dat bijv. Graziano Pellè al ruim 2 weken geleden vertrok naar Southampton, was er nog geen opvolger voor de veel-scorende spits aangetrokken.
Deze voorzichtigheid op de transfermarkt kan (de directie van) Feyenoord duur komen te staan, want een langer verblijf in de C.L. is nagenoeg onmogelijk.
De miljoenen uit de marketingpool voor de Nederlandse deelnemers aan de C.L. gaan wederom in zijn geheel naar Ajax. ........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten