woensdag 27 augustus 2014

Ludieke actie bij Westlandia

Spelers en supporters van Westlandia kunnen komend seizoen gaan scoren. Ieder doelpunt van de groen-witten, in een thuiswedstrijd, kan namelijk geld op gaan leveren.
Voor een bedrag van € 25,-- steunt men de selectie en kan men het gehele seizoen de exclusieve eigenaar worden van een speelminuut.  Scoort Westlandia in die minuut, dan deelt men mee in het prijzengeld van € 75,-- per thuiswedstrijd.

Uitleg
  • Als Westlandia tegen Quick 1x scoort  en wel in de 43e minuut,  is de gehele pot voor de eigenaar van die minuut.
  • Wordt het 4-4 dan wordt de pot gedeeld met de eigenaren van de andere speelminuten.
  • De blessuretijd telt mee voor de 45e en 90e minuut.
  • Als Westlandia niet scoort wordt er ook geen geld uitgekeerd..
  • Bepalend zijn de  minuten die de scheidsrechter vermeldt op het digitale wedstrijdformulier
Het is  overigens  wel balen als de scheidsrechter in bijv. de 25e minuut een dirinkpauze inlast......