maandag 4 augustus 2014

Maandag 4 augustus 2014

"Westlanders bij een BVO" Johan Voskamp

Als de basis-11 in de laatste wedstrijden in de voorbereiding een teken is voor de opstelling in de 1e competitiewedstrijd van komende zondag, dan heeft Johan Voskamp de strijd verloren van Paul Gladon.
De Lierenaar laat bij een interview voor Radio Rijnmond Sport weten dat hij denkt dat Gladon een streepje voor heeft bij de technische staf.  De trainer heeft hem laten weten dat het een lang seizoen gaat worden en dat hij iedereen nodig heeft. Voskamp verwacht dat zijn kansen nog wel komen.

"Westlanders bij een BVO" Roy Kortsmit

De doelman uit Hoek van Holland stond wederom onder de lat bij Sparta. Sinouh heeft amper speeltijd gekregen. De kans is groot dat Kortsmit ook de strijd met Kieboom gaat winnen. Tegen Hoofdklasser NEC wist hij in ieder geval weer de 0 te houden

Raily Ignacio geeft visitekaartje af

De oud-Westlandiaan was bij de eerste wedstrijd van Rijnsburgse Boys  al direct op dreef. Met 3 goals en 3 assists stond hij mede aan de basis van de 8-0 overwinning op 1e klasser Voorschoten'97

"Westlanders bij een BVO"Robert Zwinkels

Afgelopen weekend oefende ADO tegen Levante. De plaats onder de lat was ingeruimd voor de nieuwe doelman Matin Hansen. Op de bank was ook geen plaats voor Westlander Zwinkels, maar voor Tim Coremans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten