woensdag 13 augustus 2014

Woensdag 13 augustus 2014


Tonny Vilhena-pannakooi geopend

Van de site van de WOS:
Feyenoorder Tonny Vilhena heeft dinsdagmiddag in zijn woonplaats Maassluis de naar hem genoemde pannakooi in gebruik genomen. De kooi staat ter hoogte van de kruising van de Westlandseweg met de Burgemeester Zaneveldstraat.
Voor de kinderen was er van alles te doen. Uiteraard werd er gevoetbald en verder was er een springkussen, een stormbaan en waren er een partytent en kraampjes met Hollandse en Marokkaanse hapjes.
De jonge bezoekers is bij de gelegenheid gelijk gevraagd om hun ideeën om de wijk te verbeteren te melden. Het beste idee wordt door de gemeente uitgevoerd.
De pannakooi is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Stichting Ummah Wahidah, Wijkvereniging De Flat, commissie Leefbaarheid Burgemeesterswijk, Welzijn E25, woningcorporatie Maasdelta en de gemeente Maassluis.

Oefenwedstrijden

Vanavond treffen de teams van FC 's-Gravenzande en SC Monster elkaar op het Julianasportpark.Er wordt om 19:30 uur afgetrapt. Voor de thuisploeg is het de 1e wedstrijd in de voorbereiding. SC Monster kwam vorige week als winnaar uit de bus bij het eigen toernooi om de Polanenbokaal.

Supercup amateurs

Komend weekend is de officiële start van het nieuwe voetbalseizoen. Kampioen Spakenburg en bekerwinnaar ASWH strijden vanaf 14:00 uur in het vissersdorp om de supercup.
Voor beide teams is het de 1e keer dat zij om deze cup mogen strijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten