zondag 22 december 2013

Zondag 22 december 2013

Westlands nieuws


De F-spelers strijden vandaag in de sporthallen van  Verburch om het Westlands Kampioenschap
Titelverdediger Westlandia wint ook de 2e editie van het WK voor F-teams. In de finale werd gewonnen van FC ''s-Gravenzande F1

Persbericht van HVC'10

Pim v.d. Hoorn hoofdtrainer 
Het Bestuur van HVC'10 heeft zaterdag overeenstemming bereikt met Pim van der Hoorn over een eenjarig contract met ingang van het seizoen 2014-2015. Pim is achtereenvolgens hoofdtrainer geweest bij LYRA, MVV'27 en thans bij zondagvereniging Den Hoorn. Pim is in het bezit van UEFA-A (TC I ), 36 jaar oud en met zijn gezin woonachtig in De Lier. Het Bestuur vertrouwt op een goede samenwerking.
Aan de verdere invulling van de voetbaltechnische staf wordt begin 2014 vorm gegeven. Ook selectie-trainer Ron van Dijk gaat HVC'10 aan het einde van het seizoen verlaten evenals verzorger Jeroen Lemmens.

Van de site van Den Hoorn
Eerste en laatste seizoen Pim van der Hoorn bij SV Den Hoorn
Hoofdtrainer Pim van der Hoorn en voetbalvereniging SV Den Hoorn hebben in goed onderling overleg besloten om na het lopende seizoen de samenwerking te beëindigen.
Pim van der Hoorn gaf hierbij aan dat het trainen van een zondag vereniging, in combinatie met zijn persoonlijke tijdsbestedingen, hem zwaarder viel dan verwacht. Hoewel SV Den Hoorn het komende einde van de plezierige samenwerking betreurt, heeft de vereniging hier volledig begrip voor en wenst hem succes in uitdagingen die volgen na het lopende seizoen.
SV Den Hoorn zal in januari van 2014 starten met het traject dat moet leiden tot geschikte opvolging van Pim van der Hoorn

Excelsior M. oefent direct na het trainingskamp tegen de profs van Sparta R. Op zaterdag 11 januari kunnen de voetballiefhebbers gratis naar deze wedstrijd gaan kijken.
Overigens meldt de club op de eigen site dat Hamit Alptekin en Mike van der Meer  bijgetekend hebben. Zij hebben een contract gesloten voor de duur van één seizoen.

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Voorschoten'97Schipluidenafgelast
In de hoofdklasse A is de wedstrijd Hollandia tegen FC Boshuizen wederom afgelast.

Overig nieuws


Uit de Gooi- en Eemlander

HILVERSUM - FC Hilversum mag toch weer gaan voetballen in de derde klasse C van de zaterdagamateurs. De commissie van beroep vernietigde donderdag de uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB van 26 november, waardoor FC Hilversum en De Posthoorn uit de competitie waren gehaald.
Grote opluchting bij FC Hilversum, dat na de wedstrijd tegen De Posthoorn van 9 november, die tijdelijk was gestaakt en waarin van elke partij een speler uit het veld werd gestuurd, een zware sanctie opgelegd had gekregen. Door het uit de competitie halen van het eerste elftal werden de groen-witten zelfs in hun voortbestaan bedreigd.
Woensdag was de hoorzitting van de commissie van beroep. FC Hilversum, De Posthoorn en scheidsrechter Rodric Leerling werden aan de tand gevoeld. De commissie van beroep besloot dat FC Hilversum en De Posthoorn weer kunnen worden toegelaten tot de competitie. Beide clubs kregen wel drie punten in mindering en een boete van 300 euro. Bovendien loopt er vanaf 18 december een voorwaardelijke straf van een jaar. Indien zich opnieuw incidenten voordoen bij een van de verenigingen, kan die definitief uit de competitie worden gezet.
Speler Oguzhan Celmez van FC Hilversum werd voor acht wedstrijden geschorst, Leroy Dijns van De Posthoorn mag anderhalf jaar niet voetballen.
Met ingang van januari zal FC Hilversum de vier achterstallige duels gaan inhalen.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten