dinsdag 17 december 2013

Dinsdag 17 december 2013

Westlands nieuws


In het wedstrijdverslag van de wedstrijd SEP - Verburch zo. (AD) staat o.a. te lezen dat TD/hoofdtrainer Wim v.d. Laar aan het einde van het seizoen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.
In de loop van deze week zal ook meer duidelijk worden over het selectievoetbal bij Verbuch op zondag. Komende zaterdag zal de onderzoekscommissie met de leden in gesprek gaan over:
 wat supporters denken over de toekomst van Verburch en welke keuzes er naar uw mening moeten worden gemaakt om prestatie, plezier en “Poelluks” hand in hand te laten gaan!

Van de site van SVC'08:
Bert de Best, huidige trainer van HVC10 en voormalig trainer van o.a. Nootdorp, Voorschoten en DHC, wordt de nieuwe technisch coördinator van SVC08. Hiermee wordt een in het technisch beleidsplan opgenomen functie ingevuld.
In de functie wordt Bert naast verantwoordelijk voor de technische zaken rond de selectie ook verantwoordelijk voor het coördinatorschap, technisch beleid en opleiding van de A t/m de C jeugd.
Bert zal in zijn functie verdere uitvoering geven aan het technisch beleidsplan en met zijn inbreng het niveau van met name de jeugd van SVC’08 naar een hoger niveau moeten brengen. Daarnaast is Bert een prima aanvulling op de nieuwe jonge trainer staf van SVC’08 en zal hij een rol gaan spelen in de organisatie rond de selectie.
Het bestuur van SVC’08 is in gesprekken met Bert overtuigd geraakt van het feit dat Bert een uitgelezen kandidaat is om deze functie in te vullen. Onder andere zijn visie, ervaring, communicatieve vaardigheden en enthousiasme hebben daaraan bijgedragen. Het bestuur denkt met deze invulling een zeer belangrijke stap te hebben gezet in de verdere ontwikkeling van de club.

----

Wedstrijden


Excelsior R. treft vanavond in eigen huis PEC Zwolle voor de "Amstelcup"

Overig nieuws


Johan Voskamp ontbrak in de selectie voor de wedstrijd van FC Oss. De Lierenaar moest de wedstrijd vrijdag missen vanwege buikgriep (bron AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten