dinsdag 31 december 2013

Dinsdag 31 december 2013


Zo kijk je naar schitterende sport (OKT-schaatsten en Darts MVG) en zo word je geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven met het plotselinge overlijden van schaatser Sjoerd Huisman en voetballer Akeem Adams (22) van Ferencváros. ........Moment van bezinning kan op zeker geen kwaad.....

Westlands nieuws


Op de site van Verburch wordt een buitengewone algemene ledenvergadering aangekondigd. De leden kunnen zich op 20 januari uitspreken over het selectievoetbal op zaterdag of op....zondag

Persbericht SV Loosduinen
In goed overleg hebben hoofdtrainer Remco Torken en de Technische Commissie/bestuur van S.V. Loosduinen besloten de samenwerking aan het einde van het seizoen niet te verlengen. Remco Torken is dan drie seizoenen hoofdtrainer geweest bij de huidige zaterdag 4e klasser S.V. Loosduinen.
De gedreven hoofdtrainer Remco Torken kon helaas in het eerste seizoen degradatie naar de 4e klasse niet voorkomen, het vorig seizoen strandde het elftal in de nacompetitie voor promotie en dit seizoen staat het elftal in de top van de 4e klasse C. De doelstelling van het seizoen 2013-2014 om te promoveren naar de 3e klasse is nog steeds haalbaar.
Remco Torken, eerder actief als assistent-trainer bij Ter Leede, gaat op zoek naar een nieuwe club. Wij wensen hem daarbij veel succes.
S.V. Loosduinen gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen.
Informatie over de verdere invulling van de technische staf voor het seizoen 2014-2015 volgt later.

Bestuur S.V. Loosduinen

Aanstaande zaterdag, 4 januari, zal een All Stars team met oud spelers van Hoek van Holland/ Vv Hoekse Boys het opnemen tegen het huidige 1e elftal van HVC'10. Bij de All stars hebben de volgende 22 spelers toegezegd om de strijd aan te gaan met de huidige koploper in de 2e klasse C:
Tjakko Luchtenberg, Roy Deijbel, Mark Kram, John Labigar, Mark Sala, Jack Rensen, Barry de Man, Martijn Hoekman, Steef Gaspers, Erik van der Meer, Erik Klok, Marcel van Wieren, Arthur van Wieren, Barry Knipscheer, Jeroen Kramer, Peter van Ooijen, Walter Poleij, John van den Bos, Spencer Verdonk, Danny Butter, Wouter Lock en Paul van der Schilt.

Overig nieuws


Diploma vereist voor inzamelen oud papier (Bron De Telegraaf)
MAASTRICHT -
Vanaf 1 januari 2014 mogen vrijwilligers van verenigingen in Maastricht niet zomaar meer oud papier inzamelen om hun clubkas te spekken. Ze moeten eerst het diploma 'veilig papier inzamelen' halen, dat vijf jaar geldig is.
 Dat heeft het college van burgermeester en wethouders beslist, meldt Maastricht.gezien.nl. De erkende opleiding bestaat uit een training en een praktijktoets. De kosten - per vrijwilliger zo'n 135 euro - worden door de gemeente vergoed.
Eerder dit jaar raakten twee vrijwilligers gewond tijdens een papierinzameling. Een gebrek aan duidelijke veiligheidsvoorschriften zou de oorzaak zijn geweest. Ook droegen de vrijwilligers geen veiligheidskleding. De firma Van Gansewinkel, die de inzamelvoertuigen ter beschikking stelt, kreeg een boete van de Arbeidsinspectie. Niet veel later maakte de gemeente van Maastricht bekend dat ze de regels van papierinzameling zouden aanscherpen.
Het inzamelen van oud papier is tijdelijk overgenomen door professionals van Van Gansewinkel. De 22 verenigingen die betrokken zijn bij dit project hebben geld ontvangen ter compensatie. Na de opleiding mogen de vrijwilligers zelf weer aan de slag. De Arbeidsinspectie gaat in 2014 'intensief controleren' of alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten