zaterdag 21 december 2013

Zaterdag 21 december 2013

Westlands nieuws


Zaterdagmiddag kunnen de leden van Verburch meepraten over de toekomst van de club.

De selectie van VDL heeft gisteren een drama in Maassluis weten te voorkomen. Zij zagen dat er in de flat nabij het complex brand was uitgebroken. Door snel te handelen konden bijna alle bewoners tijdig geëvacueerd worden. Helaas heeft één bewoner ernstige verwondingen opgelopen. Hij is met de trauma-heli naar het ziekenhuis vervoerd.

Martin Vermeer heeft zijn contract bij MVV'27 met 1 seizoen verlengd. De club meldt het volgende op de site
De samenwerking verloopt voor alle partijen naar wens. De goede resultaten die ons eerste team boekte gedurende de eerste seizoenshelft, stemmen uiteraard tot tevredenheid. Maar ook de ontwikkeling van de spelers en de inhoud van de trainingen stemmen tot genoegen van zowel de technische commissie als de spelersgroep.
Uiteraard is Martin Vermeer zelf ook blij met zijn contractverlenging. “We hebben, op een enkele wedstrijd na, een goed eerste halfjaar achter de rug. Maar ik ben ambitieus en wil een mooi vervolg geven aan de eerste maanden. Uiteindelijk wil ik van MVV ’27 een sterke, stabiele tweedeklasser maken. Omdat uit de plannen van de club ook goede ambities getuigt, is het voor mij een gemakkelijke keuze om met veel enthousiasme mijn verblijf hier te verlengen.”

Op zaterdagochtend strijden de beste spelers uit de regio om de titel van Westlands Kampioen bij de E-jeugd. In de middag komen de D-spelers in actie voor het WK. De happening, die doorgaans veel publiek en niet te vergeten, scouts van grote clubs aantrekt, wordt gehouden in de sporthallen van Verburch in Poeldijk
Den Hoorn E1 is Westlands kampioen geworden. De finale werd na strafschoppen gewonnen van Lyra
VELO heeft bij de D-jeugd de cup gepakt. In de finale werd Quintus verslagen

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
COMPETITIE
FC 's-Gravenzande Zwaluwen Vl. 1-0Domingos Lopes de Brito
HargasportMaasdijk2-6Richard Krayenbosch 2x, Jack Gardien 2x,  Mark van Vliet en Dennis Wennekers
HermesDVSVerburchafgelast
KSDLoosduinengestaaktVeld werd te slecht. tussenstand 48e min. 1-1 Dylan Zoutendijk
BEKER
VDLNieuwenhoorn2-2Beslissing viel na 16 strafschoppen in het voordeel van Nieuwenhoorn 7-8. Keeper Tim Teerling miste de 8e pingel voor VDL
Voor zover bekend komen de overige teams uit de regio vandaag niet in actie

Overig nieuws


Gerard de Nooijer heeft besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer van Goes (spelend in de hoofdklasse van Westlandia) . Hij gaat zich verder richten op een trainerscarrière in het betaalde voetbal. De Nooijer is al actief als assistent bij FC Dordrecht.

Zijn naam circuleerde als mogelijk trainer voor een club in deze regio, maar Bas Steffens heeft zijn contract bij RKAVV met 1 jaar verlengd. Het wordt dan zijn 10e seizoen bij de club uit Leidschendam. De laatste 5 jaar is hij daar actief als hoofdtrainer.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten