donderdag 26 december 2013

Donderdag 26 december 2013

Westlands nieuws


Hoofdklasser Jodan Boys (10e in de poule bij FC 's-Gravenzande) heeft 2 weken hoofdtrainer Patrick Akerboom ontslagen. Het beoogde schokeffect werd echter een boemerang-effect.  De 2e trainer, de teammanager en 3 leiders hebben besloten hun functie per direct neer te leggen.
Een lid van de technische commissie laat in het AD weten, dat hij het vertrek van de 5 betreurt.  Wel is hij van mening dat men de groep niet op deze wijze in de steek kan laten.......

Bij Verburch gaat een groep prominente leden in de  cruciale fase, met de discussie over de zaterdag/zondag,  zich richten op het selectievoetbal bij de senioren. Het zgn. projectteam bestaat uit Anthony de Jong, John Zuiderwijk, Marc van Kester, Sander Rens en Paul van Leeuwen  Met deze samenstelling zijn de selectie spelers van de zondag, zaterdag en de supporters vertegenwoordigd. Het projectteam voert de taken uit, stemt af met het bestuur en communiceert met haar achterban. Tot de taken van het projectteam behoren o.a.:  samenstellen van de technische staf , kader en  spelersgroep. Ook zal men bekijken wel activiteiten nodig zijn om de integratie van de selecties goed te laten verlopen,(bron site Verburch)

    Overig nieuws


    Yanga heeft Ernie Brandts ontslagen. De club uit Tanzania verloor afgelopen zaterdag met 3-1 van aartsrivaal Simba.
    Brandts, oud-trainer van o,a, Volendanm en NAC,  coachte 50 duels en verloor er slechts 8.



    © Westlands voetbalnieuws

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten