vrijdag 27 december 2013

Vrijdag 27 december 2013

Westlands nieuws


Marinus Dijkhuizen wordt in het AD genoemd als mogelijk nieuwe trainer van Excelsior R.  De oud aanvaller van o..a. De Sport, Excelsior M. en diverse BVO's is in het bezit van de vereiste papieren, maar is nu nog werkzaam als trainer van De Meern en spitsentrainer van FC Utrecht. Excelsior R. heeft een afkoopsom ontvangen van Roda JC, dus........

Zaterdag wordt in de sporthallen van Poeldijk het WK voor standaardteams gespeeld. De organisatie van het toernooi is in handen van Verburch. De volgende 12 verenigingen komen in de loop van zaterdagmiddag in actie:

  • Poule A: VELO, HVC'10, SC Monster, Verburch zo., Quintus en Westlandia za.
  • Poule B: Den Hoorn, Maasdijk,  FC 's-Gravenzande, Westlandia zo., Honselersdijk en Verburch za.
De finale wordt vanaf 16:10 uur gespeeld door de beide poulewinnaars,


----

    Overig nieuws


    Roda JC Kerkrade heeft met Jon Dahl Tomasson overeenstemming bereikt over de invulling van de functie van hoofdtrainer bij de Kerkraadse eredivisionist. De 37- jarige oefenmeester komt per direct over van Excelsior Rotterdam en tekent een contract dat hem tot aan 1 juli 2017 aan Roda JC Kerkrade verbindt. Voor Roda JC Kerkrade betekent de komst van Tomasson de gewenste invulling van de functie van hoofdcoach die sinds het vertrek van Ruud Brood vacant werd.
    Technisch manager Leon Vlemmings: “Ik denk dat we met het aantrekken van Jon Dahl Tomasson de juiste keuze maken. Het is een jonge trainer met een schat aan ervaring als profvoetballer. Daarnaast heb ik hem leren kennen als een enorme talentvolle, bevlogen en enthousiaste trainer, die naar onze mening, perfect binnen ons geschetste profiel past.” (bron site Roda JC)


    © Westlands voetbalnieuws

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten