zaterdag 9 juni 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 9 juni 2012



Voetbalnieuws uit de regio

  • Voor een plaats in de 2e klasse: Monster - MVV'27 2-1
  • Voor een plaats in de 2e klasse: Brielle - Honselersdijk 5-1
  • Afscheidswedstrijd 3 selectiespelers Verburch
  • Voor een plaats in de res. Hoofdklasse FC 's-Gravenzande 2 - FC Lisse 2 2-3
Monster naar de 2e klasse. MVV'27 degradeert naar de 3e klasse. 


Finale Flynth Westlandcup VELO-Excelsior M.:  3-2
De organisatie heeft van de verenigingen de selecties voor de finalewedstrijd ontvangen
VELO: 1 Pascal van Eck, 2 Dennis Blom, 3 Jessie v/d Burg. 4 Tom Koene, 5 Jack van Meurs, 6 Tim Bentvelzen, 7 Ivo van Holsteijn, 8 Jelle v/d Berg, 9 Melvin van der Zeijden, 10 Marco v/d Burg, 11 Matthijs Helderman, 12 Jeffrey Wubben, 13 Mick van Elswijk, 14 Marc Duijnisveld en 15 Jeffrey Beukenholdt
Wat opvalt is dat de 3 toekomstige Westlandianen Ramon Ripson, Daan van Rossum en Torben Halverhout, volgens deze opgave, geen deel uit maken van de selectie voor de finale. Jessie v.d. Burg, die naar Haaglandia gaat, staat wel op de lijst. Vorig seizoen kon Jeffrey Beukenholdt door een blessure de finale niet spelen. Hij zal er op gebrand zijn om vandaag mee te spelen en natuurlijk te scoren.

Excelsior M: 1 Jesper Leerdam, 4 Niels Redert, 5 Sieme Zijm, 6 Wouter Gudde, 7 Sten Wever, 9 Kevin Vink, 10 Stephan van der Velde, 11 Vincent van den Berg 12 Nick van Vliet
13 Jesper Gudde, 14 Robin Hofman, 15 Michael Poeljes 16 Jesse Lub, 18 Sezer Bozkurt, 19 Niels Vonk, 20 Sefa Kurt, 21 Javier Brouwer, 22 Jelle Visser
Trainer Demis Xanthopoulos van de tricolores heeft in zijn afscheidswedstrijd de sterkst mogelijke groep meegenomen Voor Sieme Zijm is het ook zijn laatste wedstrijd, hij wordt trainer van de B-selectie van Excelsior M.



Maarten Berkhout.is herstellende van een bacteriƫle infectie. De speler van MVV'27 is inmiddels weer ontslagen uit ziekenhuis. Hij zal daardoor ook de return tegen Monster moeten missen.
 
Ruud Vermeulen speelt vandaag zijn laatste wedstrijd voor de selectie van MVV'27. De creatieve, aanvallende middenvelder zal echter niet opdraven in de alles beslissende wedstrijd tegen Monster, maar in de P/d wedstrijd van het 2e team tegen Lyra.. Bij winst kan hij de Maaslanders naar de reserve 1e klasse hekpen. Volgend seizoen speelt Vermeulen voor het 4e team van MVV'27. Een onwillige knie maakt het niet langer mogelijk om op niveau te blijven presteren.


Transfernieuws
Nog 6 dagen en dan sluit de transfermarkt voor de amateurs
  • De zaterdagselectie van Westlandia voor komend seizoen is bekend.
  • Ramon Ripson heeft besloten om volgend seizoen uit te komen voor Westlandia. Hij is daarmee de 3e speler die de overstap van VELO naar de hoofdklasser uit Naaldwijk maakt. Ripson kwam in de jeugd o.a. uit voor ADO Den Haag en Ajax. Ooit werd hij bij de "Haarlemcup" uitgeroepen tot speler van het toernooi bij de D-jeugd. 
  • De hoofdklasser heeft tevens Yordi van Beek aan de selectie toegevoegd. Deze allrounder heeft in de jeugd zijn opleiding gehad bij AZ en FC Volendam.
  • Volgens de site van het Haags Amateurvoetbal keert Michael Righarts terug bij Sv Den Hoorn. Hij speelde de laatste jaren bij Vitesse Delft



Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
nacompetitie
Uitslagopmerking
Ter Leede Kozakken Boys1-5Winnaar naar Topklasse (wedstrijd wordt gespeeld in Capelle)
Valken'68Breukelen2-2Breukelen won thuis met 3-1 en speelt 1e klasse;
ZevenhovenSpijkenisse
Spijkeniise won thuis met 2-1; winnaar speelt 1e klasse;verliezer 2e klasse




SEVLugdunum1-1SEV won uit met 2-1 en speelt 2e klasse
SSSOude Maas?-?Oude Maas na verlenging door naar de 2e klasse.
Bij Oude Maas speelde SSS (het team van Westlandse trainer Dave de Jong) 2-2; 


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
  • 18:00 uur Nederland - Denemarken 
  • 20:45 uur Duitsland - Portugal

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten