maandag 18 juni 2012

Westlands voetbalnieuws van maandag 18 juni 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Eric Tanis volgt Philip van Geest op als trainer van de keepers van de selectie van VV Naaldwijk. Tanis kent de weg naar sportpark De Hoge Bomen. Hij heeft een aantal jaar de A1 van Westlandia onder zijn hoede gehad. Ook daar heeft hij diverse keepers getraind. Tevens is hij zelf keeper geweest bij bvo’s S.V.V. en Excelsior R. en ook in het Nederlands elftal onder de 23 jaar.
Met Tanis komt ook Arjan v.d. Kaaij naar VV Naaldwijk om de keepers de fijne kneepjes van het vak te leren. V.d. Kaaij, oud keeper van o.a. ADO Den Haag. Westlandia en MSV'71 heeft zich voor het komend seizoen als lid overgeschreven naar VV Naaldwijk. Als de  nood aan de man is, kan "Kaaij" opgeroepen worden het voor het eerste team.
Samen starten zij ook bij VV Naaldwijk op zondag een keepersschool. Deze zal in september gaan starten.


Transfernieuws
    In de afgelopen periode was al bekend dat Desley de Wolf en Nilson Tavares Ramos deel uit gaan komen van de selectie van Sliedrecht. Ook Theo Lucius (o.a. ex PSV en Feyenoord) heeft laten weten komend seizoen naar het team van John de Wolf te komen


      Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

      • John de Wolf gaat, naast hoofdtrainer van Sliedrecht, ook op dat complex aan de slag met een voetbalschool.  Vanaf september zal hij daar 10 zondagen training gaan geven aan de jeugd van 6 t/m 14 jaar.
      • FC Twente start vandaag met de training voor het nieuwe seizoen. Begin juli wacht al de eerste wedstrijd voor de Europacup.


       (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
      • 20:45 Kroatië - Spanje
      • 20:45 Italië - Ierland

      Geen opmerkingen:

      Een reactie posten