zaterdag 30 juni 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 30 juni 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Ruud Zuyderwijk is afgelopen week door de supporters en zijn cluppie in het zonnetje gezet. De aanvoerder van VV Monster werd voor zijn inzet benoemd tott lid van verdienste van zijn cluppie.

Voor de selectie van Honselersdijk start vandaag het toetje van het seizoen. De groep die pas op de slotdag de promotie naar de 2e klasse misliep, gaat zich de komende week voorbereiden op de wedstrijd tegen de profs van Sparta R.  De club uit de 1e divisie start het nieuwe seizoen komende zaterdag  met een wedstrijd op de Strijphorst.


Transfernieuws


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
1e training van Sparta. Mogelijk dat keeper Roy Kortsmit de kans krijgt om zich in de kijker te spelen. Ook vorig seizoen kreeg hij speeltijd in de voorbereiding.


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
  • x

De afgelopen weken hebben Jack van Gelder, de familie Mulder en Jan van Halst gestreden tegen Wilfred Genee, Johan Derksen en René v.d. Gijp om de gunst van de kijker. Hieronder de kijkcijfers van de 2 sportprogramma's, waarbij opvalt dat de NOS profiteert van de uitzendrechten van de EK. Zeker als het Nederlands elftal speelt schieten de kijkcijfers omhoog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten