donderdag 28 juni 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 28 juni 2012



Voetbalnieuws uit de regio


    Johan Voskamp gaat met Slask op trainingskamp. Wat opvalt op de site van de club is dat er  naast de Westlander vooralsnog maar 2 andere aanvallers deel uit maken van de selectie van 22 man. Coach Lencyk heeft wel nog 3 keepers, 7 verdedigers en 9 middenvelders geselecteerd. Slask start als kampioen van Polen in de 2e voorronde van de Champions League met een dubbele confrontatie tegen FK Buducnost, de kampioen uit Montenegro.


    Transfernieuws


    Ander (opmerkelijk) Westlands sportnieuws.
    • 2 Westlandse dames zijn op dit moment succesvol op Wimbeldon. Arantxa Rus uit Monster bereikte woensdag voor het eerst de 3e ronde van dit Grand Slam toernooi. Ze schakelde  verrassend de als 5e geplaatste Australische Samantha Stosur uit. (6-2 0-6 6-4.). Kiki Bertens komt vandaag in actie in de 2e ronde. Na de verrassende overwinning van de Wateringse  op de nr 19 van de plaatsingslijst, Lucie Safarova, treft ze vandaag Jaroslava Sjvedova .

     (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws

    20:45 uur Duitsland - Italie

    Bert van Marrewijk heeft bekend gemaakt dat hij per direct stopt als coach van het Nederlands elftal. De teleurstellende resultaten en de publiiekopinie hebben de coach doen besluiten, niet langeer door te gaan. Het besluit kan mogelijk ook ingegeven zijn door de verhoudingen mét, maar ook binnen de spelersgroep.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten