dinsdag 11 oktober 2022

Oefenwedstrijden e.d. seizoen 2022-2023






In de aanloop van de kraker tussen Westlandia zo. en HBS oefenden beide teams dinsdagavond 11 oktober tegen een 1e klasser.
Op de Hoge Bomen pakte Nootdorp de winst  0-1 (schitterende directe vrije trap). In Den Haag deelden De Kraaien de punten met VELO (1-1)



  • Een combinatie-elftal van Westlandia zo./O21 oefende dinsdag 20 september 2022 tegen de beloftes van ADO Den Haag. Een leuk duel dat eindigde in 1-2. Verburch kwam zaterdag niet in actie, omdat DHC 2 het bekerduel af moest zeggen. Komende zaterdag zijn de Poeldijkers vrij. Mede daardoor werd geoefend bij Wilhelmus. De thuisclub won met 2-0  
  • Naast de competitiewedstrijden in de divisies, zijn  ook de bekerpoules in volle gang. Westlandia za. was door de winst op Hellevoetsluis al verzekerd van de volgende ronde. Op 17 september was het bijltjesdag voor de Westlandse clubs. Honselersdijk. VELO, Den Hoorn,MVV'27  en Quintus zijn wel door naar de knock-outfase
  • Excelsior M. , FC 's-Gravenzande en Westlandia zo. hebben op 27/28 augustus een competitiewedstrijd. Bijna alle andere club komen in actie in een oefenwedstrijd. VELO deed dat op een trainingskamp in Utrecht.
  • SC Monster nam op feestelijke wijze met een onderlinge wedstrijd afscheid van Koen Warners. Westlandia za. was vrij.
  • Verrassend was de 5-2 overwinning van HVC'10 bij en tegen Honselersdijk. Verburch wist maar moeizaam te winnen bij Maasdijk.
  • Naast de uitslagen van de reeds gespeelde wedstrijden, staat hier onder nog het programma van verdere voorbereiding van de clubs uit deze regio (incl. beker)FC 's-Gravenzande sloot dinsdagavond 23 augustus de voorbereiding af met een gewonnen oefenwedstrijd tegen Voorschoten'97. Westlandia za. 1 ontving ook een 1e klasser, t.w. Wippolder. De Delftenaren waren zeker na rust te sterk voor de groen-witten. Bij Honselersdijk kwamen 4 teams uit de regio in actie op het DCHV-toernooi. De 3e klassers Naaldwijk en MVV'27 lieten zich van hun beste kant zien tegen Honselersdijk (1e) en HVC'10 (2e klasser)
  • Excelsior M. had zaterdag 20 augustus een slechte start van de competitie in de 2e divisie. De tricolores verloren met 3-0 bij Kozakken Boys. Westlandia en FC 's-Gravenzande moeten volgend weekend aan de bak en wonnen hun allebei hun oefenwedstrijd met overtuigende cijfers. Ook Honselersdijk won verdiend bij en van de zaterdagtak van Westlandia.
  • Dinsdagavond 16  augustus kwamen diverse regioteams weer in actie voor een oefenwedstrijd. Bij SC Monster won de thuisclub van Verburch. Een deel van de selectie van FC 's-Gravenzande versloeg VELO, terwijl een ander deel op de eilanden verloor van Brielle. Den Hoorn was te sterk voor HVV bij het toernooi van  Die Haghe.  Westlandia za. had het lastig bij Kethel Spaland, maar keerde wel met de winst huiswaarts.
  • Op zaterdag 13 augustus moesten diverse teams bij tropische temperaturen in actie komen. Westlandia zo. pakte de 1e overwinning van het seizoen door BVCB te verslaan. Westlandia za. versloeg buurman Naaldwijk. VELO won in Wateringen van RKAVV. Quintus was te sterk voor Loosduinen. FC 's-Gravenzande deelde in de ochtenduren de punten met HBS. Ook bij Schipluiden -Maasdijk was geen winnaar. 
  • Ook voor FC 's-Gravenzande zit de 1e wedstrijd er weer op Op het Julianasportpark werd dinsdagavond 9 augustus RKDEO met 7-1 van de mat gespeeld. Nieuwkomers Sil van Ooijen, Angelo Zwirs en Roy van Beek maakten hun eerste goal voor de FC.Westlandia speelde 2-2 tegen 2e divisionist Scheveningen. Excelsior M. won met 2-1 van Jong Sparta 
  • Westlandia zo. oefenende op 6 augustus tegen Excelsior M. Door goals van Hidde v.d. Arend en Nino Noordanus was het 1-1 bij rust. In de 2e helft scoorde Sergi Roeleveld fraai 2-1. Via een goed genomen vrije trap bepaalde Pieter Langedijk de eindstand (2-2).
  • Naaldwijk opende het seizoen verrassend sterk bij Strijen. Het werd 5-0. Doelpuntenmakers Tim Zwinkels 2x, Denys Ostrovski, Randy Scheldt en Tim v.d. Wel.
  • Excelsior M. kwam dinsdagavond 2 augustus in actie tegen Barendrecht. Aan de Lavendelstraat werd het 4-0 voor de Maassluizenaren. Komende zaterdag speelt Excelsior M bij Westlandia zo. Ook Naaldwijk za. komt voor het eerst in actie
  • Excelsior M. oefende op 30 juli wederom tegen ADO Den Haag. Dit keer was de O21 te sterk (0-1). Westlandia zo. ontving Quick Boys. In de 1e helft waren de Katwijkers duidelijk de bovenliggende partij. De ploeg van Edwin Grünholz had een makkelijk gegeven strafschop nodig om op voorsprong te komen. Vlak voor rust kopte Nino van Schie de aansluitingstreffer voor de Naaldwijkers binnen. In de 2e helft was het een gelijkwaardige strijd tussen Westlandia (4e divisie) en QB (2e divisie). Eindstand op De Hoge Bomen werd 1-2 
  • Zaterdag 23 juli kwam een overtuigend Westlands elftal in actie bij en tegen Westlandia zo. Het werd 4-3 voor de gasten. De 2e goal, gescoord door Angelo Zwirs was een beauty. Overige doelpuntenmakers waren Daan van Rossum, Steijn de Bruijn en Joery Verbeek. De tricolores speelden in Oosterbeek tegen OFI Kreta. In de slotfase werd met 1-0 verloren.
  • 12 juli was het de beurt aan Excelsior M. SC Telstar kwam in Maassluis in actie tegen de triclores. (0-0). Vervolgens werd in Zeist geoefend tegen ADO Den Haag (0-4).
  • Het nieuwe seizoen is dinsdag 5 juli in De Lier gestart. De plaatselijke trots bestaat 90 jaar en ontving promovendus Excelsior R.. De ploeg van trainer Pim v.d. Hoorn moest 15x extra aftrappen.... 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten