dinsdag 24 september 2019

TOTO KNVB beker 2e voorronde

Dinsdag 24 en woensdag 25 september komen de amateurclubs in actie voor de 2e voorronde van de TOTO-KNVB beker.
Deze regio is met 3 teams nog actief in de strijd om de felbegeerde "dennenappel".
  • Westlandia kwam woensdagavond in actie tegen OFC.  Bij rust had OFC nagelaten om een grotere voorsprong dan 0-1 mee te nemen naar de kleedkamer. Na rust was er meer strijd en werd ook Westlandia gevaarlijk.
    Mark v.d. Zalm scoorde op fraaie wijze gelijkmaker. Door een fout van Melvin Vissers kwam OFC op 2-1. Roy v.d. Sar kopte echter de gelijkmaker binnen.
    Melvin Vissers had de kans om zijn bloopertje goed te maken, maar vanaf 11 meter schoot hij de pingel hoog over. Daarna was het strijd tot aan het laatste fluitsignaal. Bij de strafschoppenserie was OFC de betere en speelt in de volgende ronde tegen de amateurs van Ajax
  • FC 's-Gravenzande is vrijgeloot. In de 1e ronde komt SteDoCo io 29 oktober naar het Julianasportpark
  • Excelsior M. was vorig seizoen succesvol door naast de 2e plaats ook een periodetitel te pakken.
    Die prijs geeft recht op plaatsing voor de 1e ronde  30 oktober mogen de tricolores het in Maassluis opnemen tegen Heerenveen