vrijdag 29 maart 2019

Voorbeschouwing wedstrijden 30 en 31 maart 2019


Voorbeschouwing






Zaterdag 30 maart
Excelsior M. Jong Sparta R. Jeroen Rijsdijk komt met zijn belofteteam terug op vertrouwde grond. Hij was immers de afgelopen jaren succesvol trainer bij de tricolores.
Daar minimaal één van de belofteteams verplicht degradeert, zullen de Rotterdammers punten nodig hebben om Jong Almere City voor te blijven en liefst Jong Vitesse nog te passeren op de ranglijst in de 2e divisie.
Excelsior M. heeft nog zicht op de 3e plaats in de ranglijst
FC 's-Gravenzande Achilles Veen De FC moet inhalen omdat vorige week het complex gebruikt werd voor interlands van Oranje onder 17. Het werd wederom een geslaagd project op het Julianasportpark
Fc 's-Gravenzande zal zeker gaan voor de winst, waardoor een mooie klassering in het linkerrijtje gloort.
Achilles heeft de punten hard nodig om weg te blijven van de p/D-plaats 13.
Deltasport Honselersdijk Vorige week zaterdag was er al een confrontatie tussen beide teams op de Strijphorst, nu volgt een inhaalwedstrijd in Vlaardingen.
Deltasport is overigens de afgelopen dagen 2x geconfronteerd met brand in het clubhuis.
Donderdagochtend werd het pand van de club door het vuur tot op de grond toe verwoest. Het zal dus komend weekend aanpassen worden om spelers en supporters op gepaste wijze te ontvangen.
De thuisclub heeft de winst tegen de mannen van Piet Boon keihard nodig om weg te komen uit de gevarenzone.
Honselersdijk wil in de race blijven voor een mogelijk toetje aan 
Berkel HVC'10 Beide teams moeten voor nog 17 minuten, bij een stand van 2-1, aantreden in Berkel. Na een opstootje was er in en om het veld een hoop gedoe over wat er allemaal gebeurd was. Ook de tuchtcommissie is er nog niet uit.
Gelet op wat de clubs over en weer als argumenten hebben aangevoerd, zal er behoorlijk wat spanning op de wedstrijd staan.
Het is aan scheidsrechter Spaans om het restant van het duel uit speelronde 16 in goede banen te leiden. 






Zondag 31 maart LET OP start ZOMERTIJD
TEC Westlandia zo. Westlandia treft weer één van de clubs die kampioen wil/moet worden.
TEC degradeerde vorige seizoen uit de 2e divisie door in de finale van de nacompetitie 1 doelpunt van Scheveningen teveel tegen te krijgen.
De start van TEC in de 3e divisie was goed (winst van P1) en werd winterkampioen. In 2019 verliep het aanzienlijk minder en men moet de 1e plaats laten aan Jong Volendam. Ook UNA, OFC en O.S.S'20 strijden nu weer mee om de titel.
Het zal voor de groen-witten lastig worden om 3 punten te pakken, maar die zijn eigenlijk wel nodig om afstand te houden op de p/D-plaats 15.
De overtuigende 3-0 overwinning in het HVT tegen Scheveningen zal vertrouwen geven. Diverse bankzitters van Westlandia gaven hun visitekaartje af in deze wedstrijd






Geen opmerkingen:

Een reactie posten