vrijdag 22 maart 2019

Voorbeschouwing wedstrijden 23 en 24 maart


Zaterdagmiddag zullen selecties en supporters rekening moeten houden met vertragingen en files. In Naaldwijk, 's-Gravenzande en Monster worden straten tijdelijk afgesloten voor hardloopwedstrijden.


Voorbeschouwing

1 Kozakken Boys - Excelsior M. Beide teams spelen geen rol meer voor de titel. De Boys zullen richting 4e plaats van de tricolores willen.
Onderling verschil is 4 punten






2 FC 's-Gravenzande - Achilles Veen vanwege de interlands op het Julianasportpark is de wedstrijd verplaatst naar volgende week zaterdag






3 SV Poortugaal - Westlandia Beide teams hebben punten nodig om afstand te nemen van de gevarenzone. SV.P tankte met een nieuwe trainer vertrouwen door vorige ronde te winnen. De groen-witten werden op eigen veld afgedroogd door hekkensluiter RVVH
4 Honselersdijk - Deltasport Ook Deltasport moet punten hebben voor een langer verblijf op dit niveau. Honselersdijk strijdt mee voor de echte prijzen. Dat zal dan wel een (vervangende) periode moeten worden.
Volgende week halen beide teams in en wel in Vlaardingen.






5 SC Monster - HVC'10 Voor de Hoekenezen dreig het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De titelaspiraties kunnen in de vriezer en in de 3e periode heeft men al 5 punten verspeeld in 2 wedstrijden.
De marge naar de onderste plaatsen is nog ruim.  De thuisploeg staat vol in de gevarenzone en heeft alleen baat bij 3 punten.
6 USV - VELO VELO kan zicht richten op de P/d-wedstrijden. UVS moet zich nog voor de nacompetitie zien te plaatsen






7 Maasdijk - DUNO Code Oranje voor Maasdijk. Bij winst tegen promovendus DUNO zal men de p/D-plaats over kunnen doen aan de Hagenezen.
8 KMD - MVV'27 Na de 3e speelronde hebben de Wateringers nog niet verloren. Om in de race te blijven voor de titel is winst een must.
De Maaslanders zijn zo goed als veilig
9 Verburch - Lyra De nederlaag tegen Naaldwijk zorgde er voor dat de koppositie in moest wissel voor een 4e plaats.
Verburch liet vorige week ook een behoorlijke steek vallen en zal ook op zoek gaan naar revanche
10 Duindorp - Naaldwijk De nieuwe impulsen zorgen er voor dat Naaldwijk nipt uit de gevarenzone is. Nu staat men ook mede op kop in P3.....
In Den Haag zal het op zeker spannend worden, want beide teams zijn nog verre veilig
11 VDL - Schipluiden Schipluiden is door de goede serie wedstrijden opgeklommen naar de top van de ranglijst. Voor de titelrace zijn 3 punten een must.
VDL heeft andere zorgen en zal moeten winnen om weg te blijven uit de problemen. Dat is de laatste 7 wedstrijden niet meer gelukt.






12 RAS - MSV'71 Wie blijft het langst in de race als "best of the rest" achter Loosduinen en GDA?
13 Wanica Stars - Quintus Dat Quintus morgen 3 punten gaat pakken is zeker.
Vraag zal worden of de doelman van Wanica Stars de 200e tegentreffer van het seizoen achter zijn oren krijgt. Quintus moet dan minimaal 6x scoren.
14 Erasmus - Loosduinen Als Loosduinen de titelstrijd spannend wil houden, zal men moeten winnen bij nr. 3 Ereasmus. Eerder dit seizoen lukte dat met 1-0.






15 UNA - Westlandia De Naaldwijkers hebben nog nooit gewonnen van de club uit Veldhoven. Met dezelfde drive als afgelopen zondag tegen O.S.S'20 moeten er zeker kansen zijn






16 Den Hoorn - Moerse Boys Moerse Boys is in de race voor de titel dus Den Hoorn kan zijn borst nat maken.
Gelukkig heeft men de laatste weken afstand kunnen nemen van de onderste plaatsen.
17 VELO - DHC VELO heeft sinds ronde 8 nog maar 1 punt gepakt. Tegen de voormalige hoofdklasser uit Delft zal dat ook weer een uitdaging worden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten