dinsdag 12 maart 2019

Nieuws van dinsdag 12 maart 2019


HVC'10 maakt vandaag wereldkundig dat Sil van Ooijen terugkeert naar de Rondgang. Hij maakte vorig seizoen de overstap van de Hoekse jeugd naar Westlandia. Daar speelde hij spits in de 2e divisie landelijk.
Rémon van Bochoven vertrekt aan het einde van het seizoen bij de zondagtak van Westlandia. Hij gaat de aanval van 2e klasser DSO versterken.
Kethel Spaland en Ruud Spiering hebben de samenwerking beëindigd. De hoofdtrainer, die enige jaren werkzaam is geweest bij MVV'27, kan de functie niet meer combineren met zijn werkzaamheden.
Patrick Fieret is gestopt als assistent-trainer van het de selectie van Maasdijk. De club is met Fieret overeengekomen dat hij zich de komende periode puur gaat toeleggen op de functie van hoofd opleidingen. Hoofdtrainer Richard Kraijenbosch zal nu samen met Dennis van Staalduinen het vlaggenschip in de 3e klasse moeten zien te houden.



Naar aanleiding van een artikel in het AD van maandag j.l. over deze kwestie laat het bestuur het volgende weten op de site van de club:
Zoals jullie afgelopen donderdag hebben kunnen lezen op de VV Maasdijk site is er met Patrick Fieret overeengekomen dat hij zijn functie als ass. hoofdtrainer neerlegt en zich gaat focussen op zijn functie als hoofd jeugdopleidingen.
In de Westlandse courant is een artikel verschenen over VV Maasdijk en de wedstrijd van afgelopen zaterdag. In dit artikel wordt met name gesproken over de keuzes die zijn gemaakt met betrekking tot de staf van VV Maasdijk 1.
Wij willen benadrukken dat de keuzes die met alle partijen zijn gemaakt in goed overleg zijn gegaan en dat het bestuur ook volledig achter deze keuzes staat. De komende tijd zal er nauw overleg zijn met de spelersgroep van Maasdijk 1, de hoofdtrainer en de technische commissie om zodoende de stemming en progressie te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Als bestuur hebben we alle vertrouwen in de technische staf en spelers van Maasdijk 1, uiteraard verlangen wij de volledige commitment van iedereen om zodoende het best haalbare resultaat dit jaar te behalen met als doel "Maasdijk in de derde klasse te houden".
RED: Patrick Fieret is volgend seizoen hoofdtrainer van directe concurrent VV Naaldwijk.  Richard Kraijenbosch heeft al overeenstemming over contractverlenging bij VV Maasdijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten