vrijdag 20 april 2018

Nieuws van vrijdag 20 april 2018



Voor de eredivisie dit weekend geen programma. Tonny Vilhena mag zondag in de Kuip wel voor de 2e keer in 3 jaar tijd met Feyenoord proberen de landelijke beker te winnen. Tegenstander in Rotterdam is AZ.




Fortuna S. kan vanavond bij Jong Utrecht promoveren naar de eredivisie. Dan moet NEC wel punten verspelen tegen de beloftes van AZ.
Daarnaast wordt er gestreden voor 3 plaatsen in de 1e ronde nacompetitie (=plaats  8 /tm 10  Jupiler League + FC Dordrecht) en 4 plaatsen in de 1/2 finale (plaats 3 t/m 7).
De 2 winnaars uit de 1e ronde starten in de 1/2 finale tegen nr. 16-17 uit de eredivisie

Voor de spelers uit deze regio spelen die problemen niet en wacht er mogelijk een onderlinge confrontatie. Go Ahead speelt tegen RKC . Voor Pieter Langedijk een weerzien met zijn ploeggenoten en supporters in Waalwijk. Johan Voskamp start waarschijnlijk op de bank. Het is te hopen  dat hij in zijn laatste thuiswedstrijd nog speelminuten krijgt.

Bij FC Dordrecht (Bryan Janssen) is het contrast erg groot. De winnaar van de 3e periode heeft in de laatste 7 wedstrijden slechts 1x gewonnen en staat daardoor in P4 op de laatste plaats. Vanavond wacht de uitwedstrijd tegen Jong PSV (kandidaat voor P4).. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten