zaterdag 9 januari 2016

Trainersnieuws van vrijdag 8 januari 2016


Oscar Laguna Burgos is ook volgend seizoen de technisch verantwoordelijke man bij zondag 2e DVV Delft. De oud speler van de De Sport en Excelsior M. is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Ook zijn assistent Marco van Leest heeft zijn contract bij onze club met een jaar verlengd.

Arie v.d. Padt  zal komend seizoen verantwoordelijk zijn voor de selectie van 3e klasser DWO. De trainer uit 's-Gravenzande is op dit moment verantwoordelijk voor de opleiding van de talenten van Sparta R. onder 16.

Hoofdklasser Xerxes DZB za. heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende Winand van Loon.  De club heeft volgend volgend seizoen Joop Hiele aangetrokken. De oud-international en -doelman van o.a. Feyenoord is momenteel verantwoordelijk voor hoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen.

Het AD meldt dat Charly Olf per direct ontheven is van zijn taken als hoofdtrainer van Nieuw Utrecht. Bestuur en trainer van de tegenstander van Westlandia zo. bekijkt nog wel of Olf op een andere wijze bij de club betrokken kan blijven.

Huib van Oostrom Soede zal het komende half jaar naast Te Werve ook trainer zijn van Voorschoten'97 zo.

HBS zal volgend seizoen getraind gaan worden door Marcel Koning. De oud-prof is nu nog werkzaam in de jeugdopleiding van Feyenoord. Bij de Haagse club 'wordt hij de opvolger van André Wetzel.

John Blok knoopt er bij Scheveningen nog 1 seizoen aan vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten