zaterdag 9 januari 2016

Trainers Schipluiden tekenen bij


Van de site van de club
Afgelopen week heeft het bestuur van V.V. Schipluiden het contract met hoofdtrainer Manuel Vissers en assistent trainer Fred van Rossum met een jaar verlengd. Zowel vereniging als trainers zijn uitermate tevreden over de goede samenwerking. Natuurlijk leveren de prima resultaten van het eerste elftal een belangrijke bijdrage aan de voortzetting van de herhaalde samenwerking.
Ook het tweede elftal onder leiding van assistent-trainer Fred van Rossum, doet het uitstekend in de tweede klasse zaterdag.

De club is erg blij dat er in het eerste jaar met selectievoetbal op zaterdag, zulke prima resultaten worden geboekt. Na de overstap is belangrijk dat iedereen binnen de selectie weer met volle overgave en in een frisse omgeving aan het voetballen gaat. Hierin is de technische staf, onder leiding van Manuel Vissers, uitstekend geslaagd en werd het seizoen voortvarend gestart.
Na de overstap van zondag- naar zaterdagvoetbal is een eerste jaar van cruciaal belang voor het doen slagen van deze switch.
Alle pijlen zullen vanaf nu gericht zijn op promotie van het eerste elftal naar de derde klasse.
Gezien de stevige koppositie in 4E is er bij VV Schipluiden veel vertrouwen in het realiseren van dit doel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten