woensdag 1 april 2015

Voorbeschouwing wedstrijden zaterdag 4 april 2015


Programma Westlande clubs
Voorbeschouwing




Excelsior M. (13e 25-27) Scheveningen (9e 25-32) Sinds de komst van John de Wolf als trainer, is er veel veranderd in Maassluis. Excelsior M. heeft de laatste plaats verlaten en staat nu op de p/D-plaats. Bij een goed resultaat tegen nr. 9 Scheveningen, zal de Haagse ploeg ook mee moeten gaan strijden voor handhaving.
De tricolores staan overigens op de 2e plaats in de 3e periode.
Heenwedstrijd: 1-1
Paul Keijzer zal live verslag doen voor de WOS.




HVC'10 (6e 20-29) ARC (10e 20-23) Op 7 februari kon deze wedstrijd niet gespeeld worden. HVC'10 stond toen 8e met 17 punten. De tegenstander uit Alphen a/d Rijn was toen 9e met 13 punten. Beide teams hebben dus een redelijk reeks afgewerkt. De Hoekenezen staan 9 punten los van de p/D-plaatsen. De magische grens van 30 punten kan komende zaterdag gepasseerd worden.
Heenwedstrijd: 5-2  winst voor HVC'10
WOS stuurt Stefan van Eijk naar de Rondgang




Vitesse D. (2e 20-36) Westlandia (12e 20-22) Dit keer niet de echte, maar de visuele koploper voor Westlandia. In de thuiswedstrijd (0-0), waren de groen-witten de bovenliggende partij. Het veldoverwicht kon echter niet in doelpunten worden omgezet.
Komende zaterdag is het zaak om punten te pakken, want ook de directe concurrenten voor een ticket in de 3e klasse komen in Maasland in actie.
Voor Vitesse D. staat bij minimaal een puntendeling de champagne koud. De thuisclub pakt dan in deze inhaalwedstrijd de 2e periode. Bij een nederlaag is het feest bij BVCB.
Sjoerd de Vos is voor de WOS aanwezig op de Tanthof

Be Fair (7e 20-29) Lyra (8e 20-26) De Lierenaren zullen vol aan de bak moeten. Op 7 februari had Lyra 13 wedstrijden gespeeld en 20 punten. In de laatste 7 wedstrijden pakten de jongens van trainer Corné van Doorn dus maar 6 punten. Be Fair wist ook maar 7 punten aan het totaal toe te voegen. De concurrentie voor klassenbehoud in 2C loopt dus zienderogen in.
Leo de Jong zal voor de WOS verslag doen van deze wedstrijd

MVV'27 (11e 20-23) DWO (13e 20-21) In de strijd voor degradatie is dit een cruciaal duel in 2C. Vanaf 7 februari behaalden de Maaslanders 8 punten. Tegenstander DWO wist in die zelfde periode slechts 2x gelijk te spelen. Het laatste punt werd zaterdag gepakt tegen Be Fair. Het ging in dat duel wel ten koste van 3 rode kaarten. In totaal zijn 5 spelers van de club uit Zoetermeer op Paaszaterdag verplicht vrij..
DWO won de heenwedstrijd met 2-0
Verslaggever deze middag bij de WOS is Willem Lenting.




Naaldwijk (6e 20-29) KMD *P1* (1e 20-53) Komende zaterdag een top-affiche voor Naaldwijk. De gedoodverfde kampioen in de 3e klasse komt op bezoek. De Wateringers moeten uit de laatste 6 wedstrijden nog 5 punten halen om te promoveren. De thuisploeg gaat het dus lastig krijgen, zeker nu trainer Roy Wasmus niet de beschikking heeft over een aantal selectiespelers.
Semper A. won afgelopen zaterdag verrassend van KMD, dus ook de witkielen zullen kansen ruiken. De 3 punten zijn overigens ook keihard nodig, want het verschil met de p/D plaatsen is geslonken naar 5 punten....
Beide trainers waren overigens een seizoen eerder verantwoordelijk voor de selectie van de tegenstander.
De thuisblijvers kunnen de wedstrijd via Leo Alleblas van de WOS rechtstreeks volgen




PGS/Vogel (3e 16-33) Loosduinen (6e 16-27) Loosduinen is uitgesloten van een hoge klassering in de 4e klasse. Wel kan met zich nog richten op de 2e periode. Als alle resterende wedstrijden worden gewonnen, is die prijs statistisch gezien nog mogelijk. Eerste slachtoffer moet dan PGS/Vogel worden. Zal lastig worden want thuis werd er met  5-1 verloren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten