woensdag 1 april 2015

Nieuwe technische staf Westlandia zo.


Van de site van de club
Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Edwin Grünholz komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie van Westlandia wordt. De afgelopen periode is zorgvuldig gezocht naar een assistent-trainer en een trainer voor het 2e elftal. De Technische Commissie is dan ook verheugd dat we bekend kunnen maken dat Mourad Mghizrat (assistent) en Harold Tjaden (trainer 2e elftal) de technische staf van Westlandia in het komende seizoen zullen completeren.

Mourad Mghizrat (40), die aangetrokken is als assistent van Edwin Grunholz, heeft als voetballer zijn sporen verdiend in het betaalde voetbal waar hij meer dan 250 wedstrijden gespeeld heeft voor onder meer Sparta, FC Utrecht, FC Den Bosch, Willem II en FC Emmen. De laatste jaren van zijn carrière heeft hij gespeeld bij Haaglandia waar de meeste Westlandianen hem van zullen kennen. Met Mourad haalt Westlandia een beginnende trainer binnen die met zijn grote ervaring op voetbalgebied in staat is om spelers beter te maken.

Harold Tjaden (46), die aangetrokken is als trainer van het 2e elftal, is een oude bekende binnen Westlandia en is reeds eerder als assistent trainer bij Westlandia werkzaam geweest. Ook is hij de afgelopen jaren trainer bij onder meer Scheveningen, HVV, Semper Altius, Wilhelmus en RKDEO geweest. Daarvoor had hij een voetbalcarriere in de top van het regionale amateurvoetbal. Harold is een ervaren trainer met een duidelijk voorliefde voor opleiden van jeugdig talent. We wensen Mourad en Harold veel succes in het komende seizoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten