maandag 16 maart 2015

Ook Excelsior M. werkt aan de selectie voor komend seizoen


Uit de media en/of de site van de triclores:
Update 16 maart:  Niels Vonk werkt hard aan zijn herstel na een hardnekkige knieblessure. In de komende maand wordt hij weer terug in het veld verwacht. Komend seizoen blijft hij ook actief voor de hoofdmacht van de triclores. Naast Vonk sluiten uit de B-selectie in de zomer ook Dean van Ooijen, Machiel Lourens en Jordy de Bruin ook aan bij het vlaggenschip. Overigens heeft oud Westlandiaan van Ooijen,na het vertrek van hoofdtrainer Agterberg, de laatste 2 wedstrijden in de topklasse gespeeld.

Update 13-03-2015: 
Het AD meldt dat Casper Spaan volgend seizoen aan de Lavendelstraat gaat spelen. De 22 jarige aanvaller speelt nu nog bij hoofdklasser DHC in Delft. Spaan is de eerste officiƫle versterking voor het team van nieuwe trainer Jeroen Rijsdijk.



Update 22-02-2015: 
Het TMT meldt deze week dat Daniel Furtado Oliveira en Robin Hofman ook hun contract met 1 jaar hebben verlengd

Update 18-02-2015: Stefan Kruithof zal komend seizoen de kleuren gaan verdedigen van Zwaluwen Vl.. Ook Raoul Gillet zal de overstap maken naar de club uit Vlaardingen. Jordy Braber keert terug bij Nieuwenhoorn en gaat spelen bij de zaterdagtak. Hij kwam vorig seizoen uit voor de opgeheven zondagtak van Nieuwenhoorn



Update 17-02-2015: Op de site van de club is bekend gemaakt dat Daan Smith nog een jaar langer bij Excelsior M. blijft.
Doelman Leroy Goedhoop heeft geen nieuwe aanbieding gehad. Stephan Kruithof en Jordy Braber vertrekken aan het eind van het seizoen bij de tricolores.


Update 07-02-2015:Wederom 2 spelers die aan de Lavendelstraat blijven spelen: Michael Poeljes en Kemal Fakili. Ook is bekend geworden door Roel Stoffels en Marruchen Zimmerman hun heil elders gaan zoeken.



Update 31-01-2015: Kevin Vink, Bryan van der Laan en Robin van der Ende zijn met het TMT van Excelsior M.een contractverlening van een jaar overeengekomen.

13-01-2015 Het TMT is in de afgelopen weken gestart met het voeren van individuele gesprekken met spelers uit onze A-selectie. Doel van de gesprekken was en is om met elkaar te evalueren en vooruit te kijken. De gesprekken verlopen in een prettige sfeer en leiden in sommige gevallen tot uitkomsten waar je als Excelsior M supporter blij van wordt.
Zo hebben Sefa Kurt en Ahmad Mendes Moreira hun bestaande contracten met 1 jaar verlengd en zijn zij dus ook in het seizoen 2015-2016 nog te bewonderen aan de Lavendelstraat.
Met Vincent v.d. Berg is zelfs een verlenging van twee seizoenen afgesproken!
Niels Redert tekende vorig jaar al voor twee seizoenen bij!
Mooie resultaten dus. Sterkhouders en talenten blijven Excelsior M trouw en dat is een bijzonder prettige constatering! In de komende periode ongetwijfeld meer nieuws over de samenstelling van onze selectie voor volgend jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten