maandag 16 maart 2015

HVC'10 selectie 2015 - 2016‏ op orde


16 maart:  HVC'10 heeft voor komend seizoen de selectie op orde.  Afgelopen week hebben nml. ook Remco Koornhof en Jeroen Rensen hun toezegging gegeven om volgend seizoen actief te zijn bij de Hoekse fusieclub. Zowel Remco als Jeroen zijn ‘jongens’ van de club en al lange tijd onderdeel van de selectie. Buiten hun bijdrage in de selectie zijn Remco en Jeroen ook belangrijke schakels in de jeugdafdeling van HVC’10, waar ze uitkomen als respectievelijk hoofdtrainer F en D.

De jeugdafdeling staat al een aantal jaren in de lift bij HVC’10. Volgend seizoen zullen er meerdere A-junioren de kans krijgen om een plekje in de selectie te bemachtigen. Deze jongens trainen al regelmatig mee bij het eerste elftal en sommige hebben zelfs hun debuut al gemaakt in de hoofdmacht. De namen van de spelers die over komen worden later gepubliceerd.



Op 7  maart 2015 was op deze site al te lezen dat Jack Binnendijk volgend seizoen gaat spelen voor HVC'10. De club heeft afgelopen maandag e.e.a. bevestigd met een eigen persbericht:

Jack Binnendijk komt volgend seizoen uit voor 1e klasser HVC'10. De 20 jarige Lierenaar is nu actief bij 2e klasser Lyra, waar hij op een kort uitstapje bij Sparta Rotterdam (BVO) na al zijn hele leven speelt. Jack is momenteel topscorer van de 2e klasse C met 13 goals en trok hiermee de aandacht van HVC'10. Na een positief gesprek met de hoofdtrainer en de Technische Commisie heeft Jack besloten om volgend seizoen voor de hoekse 1e klasser uit te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat Jack een meerwaarde kan zijn voor het 1e elftal van HVC'10 en wensen hem daarbij veel plezier en succes!
Mike van der Meer maakt ook de overstap naar HVC'10. Mike is mometeel speler van topklasser Excelsior Maassluis, waar hij regelmatig in het eerste elftal acteert maar geen vaste basisplaats weet te veroveren. De 21 jarige verdedigende middenvelder kwam in gesprek met HVC'10 en dat beviel van beide kanten erg goed. Wij hopen dat Mike zijn draai snel gaat vinden en zijn trots dat een speler met zijn kwaliteiten gekozen heeft voor HVC'10 en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging!
Tegenover de komst van bovengenoemde spelers gaat HVC'10 afscheid nemen van Norman Tan. De 34 jarige middenvelder heeft besloten om een punt achter zijn voetbalcarri\'e8re te zetten. Zijn fysieke gesteldheid en drukke werkzaamheden zijn belangrijke redenen voor dit besluit. HVC'10 wil Norman alvast bedanken voor zijn inzet van de afgelopen twee seizoenen!
De Technische Commisie is erg verheugd met de komst van Jack en Mike. En heeft hierbij de selectie zo goed als rond voor volgend seizoen. Op korte termijn wij u ook de laatste blijvers te kunnen melden.
Overige persberichten van de club
2015-03-03: Jesper Warbout en Mitchel van Boven 
Jesper Warbout keert na dit seizoen terug bij HVC’10. De 18-jarige middenvelder is twee jaar geleden overgestapt naar FC ’ s Gravenzande waar hij vorig jaar met de A1 kampioen werd in de hoofdklasse. Jesper, het jongere broertje van Jurgen Warbout, maakte als 2e jaars B-junior al zijn debuut in het eerste elftal van HVC’10 en deed dat zeer verdienstelijk. Met Jesper hoopt HVC’10 een talentvolle speler te binden die gaat uitgroeien tot een meerwaarde in het eerste elftal.
Mitchel van Boven is ook volgend seizoen actief op Sportpark De Rondgang. De verdediger kwam dit seizoen, mede door een blessure en een schorsing, nog niet veel in actie in het vlaggenschip. HVC’10 is blij dat de fanatieke rechtsback, die overigens ook bestuurslid is van de Business Club HVC’10, ook volgend jaar lid blijft van de selectie.

2015-02-23: Luc Doorewaard terug bij HVC'10
Luc Doorewaard zal na een uitstapje van 2 jaar terug keren bij 1e klasser HVC’ 10. De 19-jarige inwoner van Hoek van Holland doorliep zijn jeugdopleiding bij HVC’ 10 en koos als 2e jaars A-junior de overstap te maken naar FC ’s Gravenzande. In zijn eerste jaar in de A1 werd de linksbenige verdediger kampioen in de hoofdklasse. Dit jaar speelt hij voornamelijk zijn wedstrijden in het 2e elftal bij FC ’s Gravenzande. Luc kan zowel als linker centrale verdediger als linksback goed uit de voeten.

2015-01-13 Veel spelers blijven HVC’10 trouw

In Portugal heeft de Technische Commissie gesprekken gevoerd met de spelers van de A-selectie. Wij zijn erg verheugd u te kunnen mededelen dat er gelijk 15 spelers hun ja-woord hebben gegeven dat zij ook volgend seizoen actief zijn bij HVC’10. Het gaat hierbij om de volgende spelers:
Daniel van der Knijff, Ismail Oruc, Robin van der Meer, Jeffrey van den Bos, Otmar van Deventer, Wesley van der Est, Nillson van der Hoff, Sergio Calor, Michael van den Bos, Leroy Smits, Matthijs Benard, Jurgen Warbout, Robin van den Bos, Rick Voskamp en Yuri Delgado Morais.
De TC hoopt binnenkort nog meer ‘blijvers’ aan u te kunnen melden.
De Technische Commissie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten