zaterdag 3 januari 2015

Patrick Fieret gaat door bij Maasdijk


Patrick Fieret blijft ook komend seizoen aan als hoofdtrainer van de VV Maasdijk.
De trainer uit 's-Gravenzande is nu voor het 2e seizoen werkzaam aan de Lange Kruisweg. Samen met Verburch za. en Te Werve strijdt Maasdijk om een plaats in de 3e klasse.
Op de facebookpagina van de club laat Patrick Fieret o.a. weten dat hij overtuigd is dat de toekomst nog veel moois kan brengen, ,,Blijf rustig en geduldig, dan zul je zien wat voor goed elftal je hier krijgt'', Voorts meldt deze clubpagina onder meer :
De club, die als nummer drie in de vierde klasse B overwintert, zette een aantal jaren terug bewust in op de ontwikkeling van eigen jeugd en renoveerde daarvoor de jeugdopleiding. Dat moet leiden tot een hoger basisniveau van jonge spelers, waarmee uiteindelijk elke lichting zeker twee tot drie talenten moet opleveren die de selectie van Fieret 'van onderaf' kan versterken.
Maar als ik zie wat er nu bij ons loopt en wat er nog aankomt, dan heeft de club goud in handen. Als we deze groep bij elkaar houden en blijven kneden, met een duidelijke speelstijl, dan gaat dat zich uitbetalen. Dan heb je niks meer van buitenaf nodig ook. Alleen gebeurt dat niet even in één of twee jaar.''
Uiteindelijk moet Maasdijk uitgroeien tot een stabiele derdeklasser. Fieret ziet in de huidige vierde klasse de ideale leerschool. ,,Het hele linkerrijtje is derdeklassewaardig, waardoor we al die wedstrijden al spelen op goed niveau.

Mensen vragen me dan wel eens of ik niet een keer hogerop wil. Maar waarom? Ik heb hier alles wat mijn hartje begeert als voetballiefhebber, daar gaat het toch allemaal om?''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten