zaterdag 3 januari 2015

Ook SV Den Hoorn komt vandaag in actie


Van de site van de club:
De oliebollen zijn nauwelijks verteerd of de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen de hoofdmacht van S.V. Den Hoorn 1 en de ‘Old Stars’ staat al op het programma. Op zaterdag 3 januari om 14.30 uur neemt het keurkorps van Peter Pothof het op tegen de voormalige vedetten van Den Hoorn 1. Na de wedstrijd begint de nieuwjaarsreceptie in de kantine van S.V. Den Hoorn.
Het elftal (eigenlijk 21-tal in verband met het nodige plak- en pleisterwerk) van de ex-vedetten wordt aangevoerd door ex- en erevoorzitter Eric van Dijk, jarenlang rots in de branding bij Den Hoorn 1. Het team van de Old Stars bestaat grotendeels uit spelers van de kampioenselftallen van 1980, 1985 en 1997. Zo komen onder anderen Barry de Vreede, René Baggerman, Cock Kuipers, Kees van Nus, Toni di Addario, Leon de Wit, Ruud Moor en Frank en Mil binnen de lijnen.
Voor Peter Pothof, ex-vedette én huidig trainer van de hoofdmacht van S.V. Den Hoorn, wordt het sowieso een aparte wedstrijd: hij zal zijn eigen pupillen moeten bestrijden. Vorig jaar werd het traditionele titanenduel overigens gewonnen door Den Hoorn 1, dat daar zoveel vertrouwen uit putte dat het later in het seizoen promoveerde naar de tweede klasse.
Na de wedstrijd (2 x 30 minuten) begint aansluitend de nieuwjaarsreceptie, waar iedereen van harte welkom is om te proosten op nieuwe sportieve successen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten