vrijdag 30 mei 2014

Vrijdag 30 mei 2014

René van Delft stopt bij ADO Den Haag

De samenwerking tussen ADO Den Haag en René van Delft stopt aan het einde van het seizoen. Zijn werk- en trainingstijden waren niet langer te combineren.
Van Delft was overigens begin deze eeuw nog hoofdtrainer van VV Monster.

Versterkingen voor FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenzande heeft 2 nieuwe spelers toegevoegd aan de selectie van volgend seizoen. Rodney v.d. Meijs (ADO Den Haag A1) en Darlison Gerardus (VVGZ) zijn vanaf augustus te bewonderen op het Julianasportpark.

De nacompetitie

Komend weekend spelen 3 teams uit de regio de heenwedstrijd voor promotie naar een hogere klasse op vreemde boden,

  • HVC'10 gaat met de supporters naar Amsterdam.  De Hoekenezen moeten daar aantreden tegen 1e klasser Wilhelmina Vooruit - Hortus en Eendracht Doet Winnen (WV-HEDW).  In de vorige ronde schakelde WV-HEDW 2e klasser TAVV uit door thuis overtuigend met 5-2 te winnen. De return werd met 1-0 verloren
  • Honselersdijk moet voor promotie met de 3e-klasser Piershil afrekenen. Net als de ploeg van Piet Boon won de tegenstander de 2e periode in 3 (D). Vorige week schakelden zij Hellevoetsluis uit (2-2 en 2-1)
  • Last but not least gaat Maasdijk in Gouda de eerste (grote) stap proberen te zetten naar een plaats in de 3e klasse. De tegenstander werd afgelopen seizoen 12e in 3B. Vorige week had tegen MMO strafschoppen nodig om te overleven.

Dick Boereboom klaar bij DUNO

Afgelopen zaterdag degradeerde DUNO naar de 3e klasse. De leiding van de club heeft besloten de lopende contracten met de technische staf te ontbinden. Er was geen basis meer voor verdere samenwerking......
Voor Boereboom,  voormalige trainer van Quintus, zal het lastig worden om in deze periode nog een nieuwe club te vinden. (Bron AD)

Overig nieuws:  RKAVV gedegradeerd 

Na Goes is nu ook RKAVV via de nacompetite gedegradeerd uit de hoofdklasse zondag. Dat betekent dat er volgend seizoen minimaal 5 nieuwe ploegen in de klasse van Westlandia komen, HFC was immers al gepromoveerd naar de topklasse en Boshuizen en Nieuwenhoorn degradeerden rechtstreeks naar de 1e klasse. Mogelijk dat EDO ook nog via de finale van de nacompetitie een stapje hoger gaat spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten