donderdag 29 mei 2014

Donderdag 29 mei 2014


Bowey Bos vertrekt bij Schipluiden

De site van de club uit Delft laat weten dat de speler terugkeert naar het oude nest. Na een aantal jaren te hebben gevoetbald bij v.v. Schipluiden heeft hij aangegeven aan te willen sluiten bij de jonge talenten in de A selectie van nieuwe trainer Peter Klomp.

Flynth Westland Cup

Op een druiligere avond op Sportpark De Hoge Bomen won SC Monster met 5-0 van KMD. Het team van Marten Glotzbach treft in 1/2 finale  topklasser Excelsior M. Die wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 10 juni 

Schipluiden verliest finale

De beloftes van Schipluiden hebben het dinsdagavond net niet gered. In de finale van de Delftse cup voor beloftes tussen 16 en 23 jaar werd met 3-2 verloren van DWO.

Westlandia zo. 2 - OJC Rosmalen 2

Beide reserve-teams komen vanmiddag op de Hoge Bomen in actie in de race naar de nationale titel. Op basis van de resultaten in de onderlinge wedstrijden tegen het 2e team van UDI'19, moeten de Naaldwijkers vandaag winnen om door te gaan naar de volgende ronde.
Westlandia heeft door een benutte strafschop (Glenn Boon) met 1-0 gewonnen. Het team van trainer Theo Verbeek gaat door naar de volgende ronde voor het Nederlands kampioenschap. Zaterdag 31 mei komen de reserves van Quick Boys naar Naaldwijk. Een week later is de return in Katwijk. De winnaar speelt op 14 juni de finale. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten