vrijdag 16 mei 2014

Vrijdag 16 mei 2014

Westlands nieuws


Co Adriaanse is vanavond te gast bij RKVV Westlandia. Tijdens  een speciale clubavond zal hij zijn visie geven op het hedendaagse voetbal.
Daarna zal in de Balleringhal ook een speciale veiling worden gehouden. Ruim 80 kavels gaan onder de hamer. Voor de echte supporter van de club is het klapstuk natuurlijk 1 ticket voor het winter-trainingskamp van de A-selectie. De avond moet nog beginnen  ern er is nu al € 250,-- geboden voor "dit weekje weg" in januari 2015.
De opbrengst van de avond is bestemd voor de bouw van de nieuwe kleedkamers en opknappen van de kantine.

Milano Naarden heeft zich in de kijker gespeeld bij Deltasport. De aanvaller van MVV'27 (13 goals) stapt over naar de club uit Vlaardingen.  Deltasport zal nog wel via de p/D wedstrijden een plaats in de hoofdklasse moeten zien te behouden.

VDL heeft zich versterkt met Dennis van Rijn. De verdediger van de tricolores hoeft  alleen maar De Noordvliet over te steken.

Mark van Antwerpen van SC Monster keert terug naar FC 's-Gravezande.  Bijde club van Polanen heeft Marnix van der Caaij besloten om lager te gaan spelen.

de 3e klasse C


Op  voetbal.nl waren donderdag alle uitslagen van de zaterdagtak van Transvalia geschrapt. Dat betekent een hoop verwarring, want zowel de eindstand als de periodes waren daardoor veranderd. Er stonden er zelfs nog nog maar 2 op de site....
De bond gaat maandag a.s. uitspraak doen en dan zal alles duidelijk worden.
Voor zover bekend gaan Houtwijk (PK1), Honselersdijk (PK2) en Die Haghe (verv, PK3) morgen gewoon hun wedstrijden spelen
  • Honselersdijk - Rhoon
  • Die Haghe - Leonidas
  • Rijnmond HVS - Houtwijk

CION weet volgende week of men in plaats van TransvaliaZW nacompetitie voor p/D wedstrijden naar de 4e klasse gaat spelen,

VOETBAL. NL heeft alles weer aangepast:


---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten