donderdag 15 mei 2014

Donderdag 15 mei 2014

Westlands nieuws


De bond is gestart met een onderzoek naar het wedstrijdverloop bij TransvaliaZW en Westlandia. Bij de zaterdagtak van de Rotterdamse 3e klassser zouden 1 of meerdere spelers van de zondagtak meegespeeld hebben. TransvaliaZW pakte afgelopen zaterdag verrassend 3 punten tegen kampioen Westlandia. waardoor de club rechtstreekse degradatie ontliep. In afwachting van het resultaat van het onderzoek  is de 1e p/d wedstrijd tegen SCO'63 uitgesteld.
Bij CION zal met spanning de uitspraak worden afgewacht; zij waren immers door de nederlaag van Westlandia al afgezakt naar de 4e klasse

De wedstrijden


Loosduinen en Maasdijk zijn aan elkaar gekoppeld in de 1e ronde van de promotiewedstrijden naar de 3e klasse. De winnaar na 2 wedstrijden moet het in de finale-ronde opnemen tegen de winnaar van de dubbel tussen Gouda en HermesDVS.
De koppeling van de beide teams uit de regio is het gevolg van de overwinning van Te Werve tegen Duindorp. Loosduinen heeft daardoor niet de 3e maar de 2e periode gewonnen..

Overig nieuws


Sparta R. is hot.... Het zal vanavond druk worden op Spangen, Om 18:45 uur start de dubbel voor promotie tegen FC Dordrecht.
Voor komende zondag waren de Sparta-kaarten in Dordrecht binnen 43 seconden al uitverkocht.

Ook Excelsior R. start vanavond de finale voor promotie naar de eredivisie. Marinus Dijkhuizen zal met zijn mannen er alles aan gaan doen om RKC te wippen. 

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten