vrijdag 23 mei 2014

Vrijdag 23 mei 2014

Westlands nieuws


Diverse selectiespelers van HVC'10 maken zich ook verdienstelijk voor de opleiding van de jeugd. Leroy Smits is bijv. als hoofdtrainer verantwoordelijk voor de CDEF-jeugd. Andere spelers zijn actief als trainer:  Michael v.d. Bos (C-jeugd), Jeroen Rensen (D-jeugd), Jeffrey v.d. Bos en Remco v.d. Bos (F-jeugd).
Daarnaast staat de A-jeugd o.l.v. Ron Janssen, de B-jeugd van Ronald van Dijk en John Gordijn en de E-jeugd wordt getraind door Colin Klootwijk.

Komende zaterdag organiseert VDL weer het Robin van Persie toernooi. 50 jeugdteams , waaronder een aantal van Feyenoord, zullen strijden om de hoofdprijzen.

Excelsior M. gaat samen met de gemeente het kunstgras op veld 3 vervangen, Het nieuwe veld moet voldoen aan de minimale afmetingen, hetgeen betekent dat verlichting, afrastering e..d. ook op de schop moet.  Het nieuwe veld moet vóór de start van de competitie gereed zijn.

De P/D wedstrijden


HVC'10 moet zaterdag vol aan de bak om de volgende ronde van de nacompetitie te halen. Dankzij een late goal van Remco Koornhof speelde de Hoekenezen 1-1 bij Lombardijen.
Rond half 5 zal bekend zijn wie gaat strijden voor een plaats in de 1e klasse tegen TAVV of WV-HEDW
De penningmeester van HVC10 kan uitkijken naar een mooie dag, want naast de steun van de grote trouwe achterban, komt er vanaf Varkenoord in Rotterdam op zeker 1 supportersbus mee.

Om de kroon op het jubileumjaar te kunnen zetten (promotie naar de 2e klasse), zal Honselersdijk morgen in Rhoon aan de goede kant van de score moeten blijven. De ploeg van Piet Boon verdedigt een 3-2 voorsprong. De winnaar treft een dubbel tegen de beste van de wedstrijden tussen Piershil en Hellevoetsluis.

Aan de Lange Kruisweg in Maasdijk gaan 2 clubs uit de regio strijden om een plaats in de 3e klasse. Loosduinen heeft vorige week op eigen veld met 2-1 gewonnen, dus heeft aan een heeft gelijk spel voldoende om in de volgende ronde Gouda of HermesDVS te bestrijden voor promotie.
Patrick Fieret laat in het AD weten dat de opstelling nog een hele puzzel zal worden. De trainer van Maasdijk heeft te maken met een aantal blessuregevallen en geschorste spelers

Overig nieuws


Johan Voskamp, Roy Kortsmit en Pieter Langedijk weten inmiddels dat de selectie van Sparta Rotterdam er volgend seizoen heel anders uit ziet. De club heeft afscheid genomen van Daniel Bessa, Nourdin Boukhari, Jaime Bruinier, Donovan Deekman, Geraldo Alberto Antonio, Roald van Hout, Stef Peeters, Kaj Ramsteijn en Geert-Arend Roorda. Ook Donovan Slijngard gaat de verliezer van de nacompetitie  zo goed als zeker verlaten.
Crescendo van Berkel, Mario Bilate, Robert van Boxel, Roderick Gielisse, Soufian El Hassnaoui en Cendrino Misidjan hebben nog een doorlopend contract, maar mogen op zoek naar een nieuwe werkgever.

---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten