donderdag 22 mei 2014

Donderdag 22 mei 2014

Westlands nieuws

De technische commissie van KMD heeft zowel Thom Hagen (Velo) als Mick van Elswijk (Velo) vastgelegd om te gaan voetballen bij KMD.
Thom Hagen (22) is, na een jaar blessureleed aan de knie, bezig aan zijn eerste speelminuten bij Velo 2 en hoopt op deze manier weer zo fit mogelijk te raken.
Thom heeft heel zijn jeugd gespeeld in de jeugdselecties van Velo.
Mick van Elswijk (20) speelt in Velo 2 op de positie spits maar hij is inzetbaar op diverse plaatsen in de voorste linie
Naast Thom Hagen en Mick van Elswijk hadden eerder Mitch vd Wetering (Velo), Marco vd Burg (HMSH) en Mitch Verbraken (Verburch) al aangegeven om de selectie van KMD te komen versterken.
Hiermee is de selectie voor volgend seizoen zo goed als rond, laat KMD weten.

Aanstaande zaterdag belooft het een mooie zaterdag te worden bij HVC’10. Uiteraard staat de promotiewedstrijd van het s eerste elftal deze dag centraal.  Bij een overwinning op Lombardijen zullen de Hoekenezen het op moeten nemen tegen de winnaar van het duel WV- HEDW – TAVV. Bij ieder gelijkspel ( Europese regels tellen dus niet!) zal er moeten worden verlengd, met uiteraard strafschoppen die als laatste de beslissing kunnen brengen.
Daarna om  17.00 uur speelt het HVC’10 All Stars team tegen Oud Feyenoord: In het kader van het 100/150 jarig bestaan van Hoek van Holland speelt een selectie van oud 1e elftal spelers van HVC’10 tegen Oud Feyenoord. Dit Oud Feyenoord zal bestaan uit verschillende generaties topvoetballers van weleer. O.a. Pierre van Hooijdonk, Mike Obiku, Michael Mols, Peter Houtman, Ben Wijnstekers, Paul Bosvelt, Gaston Taument komen zeer regelmatig in actie voor Oud Feyenoord en worden dus aanstaande zaterdag aan de aftrap verwacht.

De wedstrijden


Westlandia is de strijd voor promotie naar de hoofdklasse gestart met een 3-1 overwinning bij De Zouaven. Vanavond komt de verliezer in actie bij EDO.
Komende zondag wordt op de Hoge Bomen de 3e wedstrijd in de 1/2 competitie gespeeld tussen Westlandia en EDO. De winnaar moet dan op Hemelvaart starten met een dubbel tegen Haaglandia. De uiteindelijke winnaar treft de beste periodekampioen uit de hoofdklasse B of C.

Overig nieuws


Gisteren werd al bekend dat TransvaliaZW uit competitie is genomen vanwege het opstellen van spelers die niet voor de zaterdagselectie uit mochten komen. Nu blijkt dat maar liefst 6 spelers voor 3 en 1 speler voor 6 wedstrijden is geschorst. Dat betekent dat TransvaliaZW een probleem zal hebben in de poulewedstrijden van het bekertoernooi,,,,,,,

Sjaak Polak is toch geen trainer meer van Hoekpolder. De club uit Rijswijk en  de trainer kwamen gezamenlijk tot de conclusie dat nu Polak ook het 2e van Quick Boys het lastig is het combineren.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten