zaterdag 26 april 2014

Zondag 27 april 2014

Westlands nieuws


VELO heeft een vervanger voor spits Jeffrey Beukenholdt. De club uit Wateringen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Donny v.d. Bos. De aanvaller van de zondag 3e klasser Den Hoorn heeft dit seizoen al 18x gescoord in de competitie.

ADO Den Haag staart met een 2e teams bij de dames. De damestak die onder leiding staat van Westlandse trainer Sarina Wiegman denkt dat er, met name in de lichting 16 tot 18, nog veel valt te winnen.

Overig nieuws


Sv KMD is op zoek naar een trainer/coach, die verantwoordelijk is voor het derde team van de zaterdagselectie. De trainer/coach van het derde selectieteam werkt nauw samen met de ervaren hoofdtrainer van de zaterdagselectie Martin de Graaf en overige teamleden van de begeleiding. De trainer/coach van het 3e verzorgt de trainingen van het 3e op de dinsdag en donderdag en de coaching op wedstrijddagen. Van de trainer/coach van het 3e wordt verwacht dat hij een team player is, goede communicatieve vaardigheden heeft en gericht is om spelers op diverse (voetbal) aspecten beter te maken.
Het team van trainers voor de zaterdagselectie bestaat nu naast de hoofdtrainer, een assistent trainer bij het eerste team, een trainer voor het tweede team en uit een keeperstrainer. Deze trainers hebben onderling regelmatig overleg over de ontwikkeling van spelers in samenspraak met de technische commissie.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten