vrijdag 24 januari 2014

Vrijdag 24 januari 2014

Westlands nieuws


De bond heeft besloten om Hargasport komend weekend stil te zetten.  Het was voor de bond een optelsom van incidenten inclusief de gestaakte wedstrijd bij Quintus van afgelopen zaterdag.
De ploeg uit Schiedam werd begin 2012 ook al bestraft, toen waren er schermutselingen in het duel tegen DVO'32. Beide teams gingen toen uit de competitie

Sinds gisteren heeft Westlandia een nieuwe website. Zowel in vormgeving als ook in techniek is de site op niveau gebracht. Een flinke verbetering is de toegankelijkheid op mobiele toestellen. Daarnaast worden alle programma's, standen en uitlsagen van de teams rechtstreeks uit de database van de KNVB opgehaald.

Oud-Westlandiaan Raily Ignacio heeft zijn draai gevonden bij de Rijnsburgse Boys. Mede dankzij 13 goals, waarvan 12 in de laatste 10 wedstrijden is zijn contract bij de topklasser verlengd. De komende 2 seizoenen is hij nog te bewonderen bij de "uien".

Steven Olsthoorn van Westlandia is dit seizoen ook zeer productief. De spits van de Naaldwijkers heeft er inmiddels al 12 ingeschoten. Op het niveau van de hoofdklasse is dat na 14 wedstrijden een zeer respectabel aantal.
Komende zondag mag hij echter niet in actie komen. Door zijn 4e gele kaart van het seizoen, is hij geschorst voor de wedstrijd bij DOSKO. Ook ploeggenoot Jeroen Spruijt is nog niet inzetbaar. Hij kreeg een schorsing van 4 wedstrijden voor zijn rode kaart in de wedstrijd bij Zouaven.

Topscorers Westlandse regioper 24 januari 2014

  1. 20 goals Kevin v.d. Berg VV Maasdijk
  2. 18 goals Boyd Rijnenberg Westlandia za
  3. 16 goals Joost van Schie Westlandia za
  4. 14 goals Donny Slot Den Hoorn
  5. 14 goals Daniel van Holsteyn Quintus
  6. 14 goals Jeffrey Beukenholdt VELO
  7. 14 goals Martin de Zeeuw VV Maasdijk
  8. 13 goals Sven v.d. Meer Verburch za.
  9. 12 goals Jacco Wevers VV Naaldwijk
  10. 12 goals Steven Olsthoorn Westlandia zo.

Overig nieuws


SVV overweegt om komend seizoen ook met een zaterdagteam in het standaardvoetbal te gaan spelen. De zondagtak bijft ook gewoon op niveau spelen---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten