donderdag 5 december 2013

Donderdag 5 december 2013

Westlands nieuws


Het bestuur van Loosduinen heeft op de algemene ledenvergadering de financiĆ«le situatie van de club besproken. Door de recessie en  een aantal tegenvallers, is de club genoodzaakt maatregelen te nemen. Hierdoor zal bijv., het clubblad alleen nog maar in digitale versie verschijnen.
Overigens zal sportpark Madestein voorzien worden van camera-beveiliging. De club hoopt daarmee de eigendommen van de club en de leden beter te kunnen beschermen

Komende zaterdag zal HVC'10 voor het eerst in het nieuwe clubhuis een spetterende 3e helft houden. Na de wedstrijd tegen Naaldwijk mag het dak er af.... (fuguurlijk dan)

Edger Kuntz is ook volgend seizoen actief als trainer van 2e klasser Schipluiden

Overig nieuws


Morgen wordt er geloot voor het WK 2014. Natuurlijk is er weer gedoe over de lotingsprocedure. Nederland loopt namelijk de kans om nog in de "zwakkere" pot 2 te komen. De verwachting was dat op basis van de ranking Frankrijk deze plaats zou krijgen, maar de FIFIA besloot om dit pas vrijdag door loting te beslissen. 9 Europese landen kunnen dan in die pot geplaatst komen.  Dat land treft dan 3 zware tegenstanders.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten