maandag 4 november 2013

Maandag 4 november 2013

Westlands nieuws


Het bestuur van Naakdwijk en alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden zijn vanavond uitgenodigd bij de club  om over de toekomst van de vereniging te spreken. .Normaal gesproken zou deze avond gaan over de fusieplannen,  maar Westllandia besloot daar vorige maand van af te zien.

Van de site van FC ''s-Gravenzande
Contributievoorstel aangepast
Naar aanleiding van het door het bestuur op de site geplaatste bericht om de contributie te verhogen is er door verschillende geledingen binnen de vereniging gevraagd om nog eens naar dit voorstel te kijken. Daarom heeft deze week een constructief gesprek plaatsgevonden met een afvaardiging van de senioren. Het voorstel van het bestuur was om met ingang van het seizoen 2014-2015 de contributie met 10% te verhogen. Tijdens het gesprek met de senioren hebben deze leden begrip getoond voor de noodzaak voor een verhoging van de contributie en hebben zij een ander voorstel ingebracht.
Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur besloten om het oorspronkelijke voorstel te wijzigen en het volgende voorstel in te brengen: de contributie zal in de seizoenen 2014-2015, 2015-2016 en 2016-2017 jaarlijks met 4% worden verhoogd. Deze 4% is inclusief een eventuele inflatiecorrectie.
Het bestuur zal bovenstaand voorstel tijdens de Ledenvergadering van 8 november a.s. aan de leden voorleggen en in stemming brengen.
Het bestuur





Het is weer fijn op en rondom het veld


Wassenaar - Een voetbalwedstrijd tussen teams van voetbalvereniging Wassenaar en Haagse Hout eindigde na het duel aan de Charlottestraat in een vechtpartij waarbij over en weer gewonden vielen. Tijdens de wedstrijd kreeg een van de betrokken spelers een rode kaart omdat hij zijn tegenstander een kopstoot gaf. Toen het duel was afgelopen en de spelers naar hun kleedkamer liepen, ontstond een vechtpartij.
Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de vechtpartij inmiddels over te zijn. Uit verklaringen bleek de vermoedelijke toedracht als volgt; een 21-jarige speler van voetbalvereniging Wassenaar verklaarde dat hij door een tegenstander was aangevallen en daarbij mishandeld. Hij hield enkele schrammen aan het tumult over en zijn arm raakte daarbij vermoedelijk uit de kom. Een speler van de bezoekende club verklaarde echter dat hij juist als eerste werd aangevallen door een speler van de thuisclub. Deze man hield een gescheurde wenkbrauw aan het incident over die gehecht moest worden. Volgens betrokkenen bemoeiden zich meerdere spelers met het tumult waarbij over en weer werd geschopt en geslagen. De GGD vervoerde twee spelers met hoofdletsel naar het ziekenhuis. Niemand werd nog aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de vechtpartij en sluit aanhoudingen daarbij niet uit. (Bron Politie,nl)

Het duel tussen Zaamslag en Alblaserrdam in de 1e klasse C is op zaterdag in de 71ste minuut gestaakt. De scheidsrechter vond het na aanhoudend commentaar op de leiding en verwensingen uit het publiek genoeg. Vlak voor het staken gaf arbiter Van der Rest de rode kaart aan Alblasserdam-trainer Gouman en assistent Alexander de Jong. De stand bij staking was 1-2 in het voordeel van Alblasserdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten