zondag 3 november 2013

Zondag 3 november 2013

Westlands nieuws


Westlandia en Die Haghe hebben gisteren op sportpark Ockenburgh het talrijk opgekomen publiek goed vermaakt. De thuisclub kwam 2x op voorsprong (1-0 en 3-2), maar uiteindelijk werd het na een 1-2 ruststand 3-3. Ondanks dat de Naaldwijkers daardoor de 1e periode misliepen, kon men tevreden zijn met de puntendeling. Houtwijk werd de lachende 3e en pakte de 1e prijs van het seizoen.
  • Topklasse GVVV
  • Hoofdklasse HSV Hoek
  • 1e klasse FC Rijmvogels
  • 2e klasse HVC'10
  • 3e klasse Houtwijk
  • 4e klasse 

Van de site van Verburch:
Nieuws vanuit de commissie "ZONZAT"
2 november 2013 - Tijdens de afgelopen ledenvergadering kregen wij de eervolle taak om te gaan onderzoeken hoe de voetbalvereniging Verburch denkt over het voetballen op zondag en / of zaterdag. De opdracht van de commissie ZONZAT is tot een advies te komen door middel van een quickscan. Een quickscan is een manier van onderzoeken waarbij slechts één of twee goed meetbare onderwerpen aan bod komen. Het betreft bijna altijd een onderzoek middels een vragenlijst die slechts enkele vragen heeft. 
De commissie bestaat uit de volgende personen: Jan Bogaard, Fred Rens, Harry van der Arend, Wim Grootscholten en Léon Nolten. U kunt ons meestal op maandagavond aantreffen in de kantine of in de bestuurskamer.

De afgelopen weken hebben wij gebruikt voor het bepalen van de uitgangspunten van het onderzoek, het vaststellen van de doelgroepen die zullen worden bevraagd en het samenstellen van een vragenlijst.
Binnenkort zullen wij met een afgevaardigde van de KNVB spreken over onze taak. Daarnaast hopen wij te vernemen welke plannen binnen het district West II en op landelijk niveau bestaan om de jeugd- en seniorencompetities te vernieuwen. Andere doelgroepen in ons onderzoek zijn onder anderen het bestuur, beide seniorenselecties, senioren-recreanten, de A- en B-junioren, supporters, de SEK en sponsors.
De vragenlijst bestaat uit een aantal vragen die door alle doelgroepen moeten worden beantwoord en een aantal vragen die specifiek gericht zijn op de doelgroep. In de maand november zullen alle groepen de vragenlijst kunnen invullen. De vragenlijst zal per e-mail worden toegezonden aan de personen die in het onderzoek worden betrokken.

Aan de hand van de resultaten uit de vragenlijsten zal in december met afvaardigingen van de doelgroepen worden gesproken.

Uiteindelijk moeten de ingevulde vragenlijsten en interviews leiden tot een advies aan het bestuur. Dit advies zal uiteindelijk in januari 2014 aan de ledenvergadering ter instemming worden voorgelegd.

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het proces en de voortgang van de quickscan. Heeft u tussentijds vragen, neem dan gerust contact op met één van de commissieleden.
De commissie ZONZAT

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
EDOWestlandia 2-0---
PFCVELO1-3Jeffrey Beukenholdt 2x en Ivo van Holstein 
SchipluidenForholte1-2Danny van Leeuwen
VerburchDen Hoorn3-3(V) Sander Bom, Xander Damen Ricardo van der Knaap (DH) Donny Slot, Bas de Joode, Vincent Plichta
Den Hoorn winnaar 1e periode 




Overig nieuws


DHL staat na 7 wedstrijden op de laatste plaats in de 3e klasse van Verburch. en Den Hoorn. "Een verschil van inzicht over de toekomst" van de Delftse club heeft er toe geleid dat  Dick Hooning per direct stopt als hoofdtrainer. Dit is in goed onderling overleg tussen bestuur van DHL en trainer gebeurd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten