maandag 18 november 2013

Maandag 18 november 2013

Westlands nieuws


Het bestuur van Excelsior M  houdt vanavond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Een kort overzicht van het programma:
  • Ontvangst en welkomstwoord door voorzitter Kees van der Zweep
  • "Waar staan we nu”? Een terugblik op het afgelopen jaar in woord en beeld waarin vele aspecten aan de orde komen. Diverse bestuursleden kijken met u terug
  • “Waar komen we uit”? Gert Jan Bunt, Nico Voogt en Remco Jansen praten u bij over allerhande zaken die ons in het komend jaar en de jaren daarna staan te wachten. Behalve de financiële kant van het verhaal is er ook aandacht voor onze 

RTV Rijnmond meldt het volgende
Justitie heeft één jaar cel geëist tegen een 48-jarige man uit Maassluis voor een incident met vuurwerk. Volgens justitie is het aan zijn schuld te wijten dat een lawinepijl ontplofte bij een 12-jarige jongen, die daardoor zijn hand kwijtraakte.
De man had de lawinepijl twee jaar geleden meegenomen naar de voetbalwedstrijd Zwaluwen Vlaardingen tegen Excelsior Maassluis. De man was het stuk illegaal vuurwerk kwijtgeraakt en daarna was het in handen gekomen van een groepje jongens.
Een 52-jarige man uit Maassluis had de jongens een aansteker gegeven. Tegen hem is een werkstraf van 150 uur geëist. Deze man zegt grote spijt te hebben. Hij heeft een excuusbrief gestuurd naar het slachtoffer.
De leverancier van de lawinepijl voelt zich niet verantwoordelijk voor het incident. Hij wijst naar een andere supporter van Excelsior Maassluis die de lawinepijl zou hebben kwijtgemaakt, waardoor hij bij de jongen kon belanden. De verdachte heeft ook geen excuses aangeboden aan het slachtoffer
Justitie liet de houding van de verdachten nadrukkelijk meewegen in de strafeis. Verder wijst justitie erop dat de leverancier van de lawinepijl eerder is veroordeeld voor het bezit van illegaal vuurwerk.
Het slachtoffer heeft een schadeclaim ingediend van 25.000 euro. De jongen krijgt in de toekomst mogelijk een kunsthand. De rechter in Rotterdam doet op 29 november uitspraak.

Prestatiecurve




speelronde 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 21 23 24 25 26 27 28 29 30
Excelsior M ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
FC 's-Gravenzande ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ■■ ■■ ■■
H'dijk ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
HVC'10 ██ ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██
KMD ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ■■ ██
Loosduinen ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
Lyra ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ■■
Maasdijk ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ■■
MSV'71 ██ ■■ ██ ██ ■■ ■■ ██ ██ ██ ■■
MVV'27 ■■ ■■ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
Naaldwijk ■■ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
Quintus ██ ■■ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
Sportclub Monster ██ ■■ ■■ ██ ██ ██ ██ ██ ■■ ██
VDL ██ ██ ██ ██ ■■ ■■ ██ ██ ██ ██
Verburch za. ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ■■
Westlandia za. ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ■■
Den Hoorn ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ██ ■■ ■■ ██
Schipluiden ██ ██ ■■ ██ ██ ██ ██ ██
VELO ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██
Verburch zo. ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ■■ ■■ ██
Westlandia zo. ██ ██ ██ ██ ██ ██ ■■ ██ ██ ██

© Westlands voetbalnieuws



Overig nieuws


----

Geen opmerkingen:

Een reactie posten