dinsdag 19 november 2013

Dinsdag 19 november 2013

Westlands nieuws


De zondagtak van Westlandia oefent zaterdagmiddag om 17:00 uur tegen het team van de VVCS. Dit elftal zal bestaan uit spelers uit het betaalde voetbal die momenteel geen contract hebben. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Zaterdag 1 van Westlandia tegen Voorschoten'91 za. voor het HV/toernooi.

Basketbalvereniging Westland Stars vreest faillissement in 2014. Dat zou een ramp zijn voor de baksetbal-minnende Westlanders, maar ook zeer vervelend voor Westlandia. De voetbalclub verhuurt de "Balleringhal" aan Westland Starts voor trainingen.

De wedstrijden


HV toernooi:
  • Maasdijk - Duindorp
  • SC Monster - FC Boshuizen
  • Loosduinen - Vredenburch zo.
  • HVC'1- VELO\
  • FC 's-Gravenzande - Semper A.
Er wordt nog gezocht naar een datum voor Westlandia zo. - Quick Boys. (26 november?)
Op sportpark de Hoge Bomen spelen nml. vanavond de beloftes en de 1e teams van de hockeyteams van Nederland en BelgiĆ« een interland bij HV Westland. Er worden c.a 2.000 toeschouwers verwacht,  De andere gebruikers van het sportpark is gevraagd om geen publieksaantrekkunde activiteiten te organiseren.
Uitwijken naar komende zaterdag kan ook niet, want dan moet Quick Boys inhalen bij Montfoort.

NB: de uitslagen worden pas in het weekend op de geplaatst

Nieuws van Oranje 


De 2-2 tegen Japan voelde volgens Arjan Robben aan als een nederlaag. Vandaag kan het keurkorps van Louis van Gaal vanaf 20:30 uur in de Arena tegen Columbia laten zien dat men zich kan meten met de sterkste landen van de wereld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten