zondag 13 oktober 2013

Zondag 13 oktober 2013

Westlands nieuws


Westlandia zet vanmiddag 2 spelers in "het zonnetje" .Edgar Leerdam  en Danny de Jel komen voor de 100e keer in actie bij de hoofdklasser.

Van de site van Verburch

Commissie gaat onderzoek doen naar de toekomst van Verburch
12 oktober 2013 - Tijdens een zeer druk bezochte algemene ledenvergadering, afgelopen donderdag 10 oktober, is een commissie benoemd, die de toekomst van Verburch in kaart gaat brengen.

Verburch heeft momenteel zowel op zaterdag als op zondag een standaardteam in de competitie. Op zaterdag wordt geacteerd in de 4e de 3e klasse. Door deze versnippering kan Verburch niet zijn sterkst mogelijk team op de been brengen. Voor velen een doorn in het oog. Bovendien hebben spelers steeds meer een voorkeur voor het voetballen op zaterdag. Steeds vaker is de discussie hoorbaar of Verburch er niet voor moet kiezen om op zaterdag prestatief te gaan voetballen.Middels een quick scan moet dit nu duidelijk gaan worden. Voor het uitvoeren van deze quick scan heeft het bestuur de volgende mensen bereid gevonden, genoemd in alfabetische volgorde:

Harry v.d. Arend (ex voorzitter)Jan Bogaard (ex voorzitter van Honselersdijk en ex wethouder van Westland)Wim Grootscholten (ex 1e
Leon Nolton ( ex keeper RKSVM 1 en ervaringsdeskundige van deze materie)Fred Rens ( ex bestuurslid selectiezaken, ouder waarvan 1 zoon speelt op zaterdag klasse en het zondagsteam komt uit in elftal speler en betaald voetbalspeler ) en 1 speelt op zondag)
Begin januari 2014 zal deze quick scan gereed moeten zijn en de resultaten en aanbevelingen zullen tijdens een Algemene Buitengewone Ledenvergadering gepresenteerd gaan worden.
Op deze vergadering zullen er direct spijkers met koppen geslagen worden, zodat ruimschoots de tijd aanwezig is om de besluiten verder te concretiseren voor het seizoen 2014 – 2015.

....

De wedstrijden


KNMI: Vandaag is het bewolkt en er zijn flinke perioden met regen. Vooral in het zuid(west)en en midden kan veel regen vallen, totaal daar vandaag tussen de 40 en 70 mm. Dit kan lokaal wateroverlast geven Bijna alle wedstrijden zijn afgelast en in De Lier is de brandweer druk bezig om wateroverlast in de Oranjewijk te bestrijden. Er is daar al opgeschaald naar GRIP 1

thuis uit uitslag doelpuntenmakers
WestlandiaHollandiaafgekeurd
HMSHVELOafgekeurd
SchipluidenWilhelmus
afgekeurd

Full SpeedDen Hoornafgekeurd 
DOSRVerburchafgekeurd

Westlanders bij BVO


Vanwege interlandverplichtingen wordt er dit weekend alleen in de 1e divisie gespeeld. Sparta R. (VOSKAMP, LANGEDIJK en KORTSMIT) is inmiddels opgeklommen naar de 2e plaats. Als vandaag gewonnen wordt van de "amateurs" van Achilles'29 staan de Rotterdammers tot maandagavond op de 1e plaats. Koploper Dordrecht komt dan pas in actie bij de beloftes van FC Twente.
veld werd om 12.00 uur AFGEKEURD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten