donderdag 31 oktober 2013

Donderdag 31 oktober 2013

Westlands nieuws


VV Naaldwijk meldt op de eigen site dat de samenwerking met trainer Martin de Graaf aan het einde van het seizoen wordt beƫindigd. De Graaf is dan 2 seizoenen werkzaam geweest bij de 2e klasser.
In het AD is te lezen dat De Graaf een mogelijke kandidaat is. om trainer van KMD te worden. Daar is alleen sprake van als de club uit Wateringen het contract met de huidige trainer Roy Wasmus niet verlengd

Dinsdagavond heeft SV Den Hoorn <23 een oefenwedstrijd gespeeld tegen 2e divisionist VELO A1. In een felle wedstrijd met een hoog tempo, trok Den Hoorn uiteindelijk aan het langste eind; 2-1.
Doelpunten van de thuisploeg werden gemaakt door A1 speler Ben Verkade en Merijn Verdouw.
Dit jaar zal SV Den Hoorn <23 onder leiding van Huib Bazuin en Dannis Slot een zestal wedstrijden spelen. Op dit moment staan er verder nog wedstrijden op het programma tegen o.a. Quick A1 (2e divisie) en ADO Den Haag <18.

programma komend weekend


De WOS heeft genoeg spannende wedstrijden om er komend weekend weer 2 mooie uitzendingen van te maken
thuis uit WOS
 Barendrecht Excelsior M  Willem Lenting
Achilles Veen FC 's-Gravenzande
Lyra SC Monster Leo de Jong
MVV'27 HVC'10 Gerard van Dij
VDL DSVP
DUNO Naaldwijk
Honselersdijk GDA
Die Haghe Westlandia Ruud de Jong
Kethel/Spaland KMD
DVC MSV'71
LoosduinenRas
Verburch HPSV Leo Alleblas
Excelsior R. Maasdijk Jan van der Meijs
Hilligersberg Quintus
HFC EDO Westlandia Martijn Molenaar
PFC VELO Henk Schaafsma
Schipluiden Foreholte Johan Voskamp
Verburch Den Hoorn Paul Keijzer

Overig nieuws


De beer is los bij VV Hekelingen. Het bestuur besloot om de zittende trainer aan de kant te zetten en Jan Poortvliet naar voren te schuiven......
Op de site van de club staat het volgende te lezen:
Hekelingen vervangt Millot door Poortvliet
SPIJKENISSE – Het bestuur van vierdeklasser Hekelingen heeft trainer Rene Millot dinsdagavond 29 oktober per direct op non-actief gezet. Reden voor de beslissing van de club uit Spijkenisse zijn de slechte resultaten tot op heden in de competitie. Met slechts negen punten uit zeven duel heeft de club Spijkenisse inmiddels een ruime achterstand op de foutloze koploper en periodekampioen in de afdeling, Abbenbroek.
Dinsdagsvond kreeg de selectie van Hekelingen een reeds eerder geplande extra training van oud-international Jan Poortvliet. Besloten is dat de oefenmeester van de Zeeuwse voetbalschool JOVZ Millot vervangt. Zondag zit de voormalige oefenmeester van Southampton, Telstar, RBC en het Belgische Overpelt in het duel met de puntloze hekkensluiter FIOS voor het eerst op de bank. Hekelingen verloor het afgelopen weekeinde met 3-2 bij het Rotterdam DHZ en zakte daardoor naar de achtste plaats in de rangschikking. Het tweede elftal leed een 12-3 nederlaag bij de tweede keus van het Rotterdamse DRL. Resultaten die voor het bestuur van voorzitter Ben Rinia aanleiding waren om Millot van zijn taken te ontheven.
Overgenomen van www.regiorijnmondvoetbal.nl
Ja het staat er echt ..... bron van het artikel op de site van VV Hekelingen is een voetbalsite.

Dit besluit om de trainer op non-actief te zetten heeft er echter voor gezorgd dat de selectie is opgestapt
Reactie spelersgroep voor het ontslag van Milot:
Naar aanleiding van een aantal voorvallen binnen de club V.V.Hekelingen volgt hierbij het statement van het eerste elftal.
Wij als eerste elftal spelers nemen afstand van het geen door de (interim) Technisch directeur genomen beslissingen inzake het eerste & tweede elftal. Deze beslissing is genomen naar een aantal discutabele momenten die wij als groep in deze 2 weken hebben meegemaakt met dhr Toering.
Om te beginnen willen wij als selectie kenbaar maken dat ook wij als ploeg vinden dat we wisselvallig presteren en dat de prestaties zeker beter moeten. Hiervoor hebben wij al gesprekken gevoerd met elkaar en onze trainer. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen erin dat wij gezamelijk als groep met onze trainer dit zullen verbeteren. Wij willen ook kenbaar maken dat wij elke vorm van profesionaliteit en verbetering van de club en het niveau op hekelingen toejuichen. Echter moet dit wel op een correcte manier gebeuren. Helaas gebeurt dit op het moment niet.
Op dinsdag 22 oktober 2013 is er voor de training iets voorgevallen wat bij ons als groep voor een naar gevoel heeft gezorgd. De (interim) technisch directeur Christiaan Toering wilde ons toespreken. Wij hadden tot dit moment nog geen woord met deze meneer gesproken, behalve een hand met succes wensen voor de wedstrijd van de zondag ervoor. Dhr Toering stelde zich echter niet voor. Hij vertelde ons dat hij voor zowel 1 als 2 een oefenwedstrijd tegen leonidas had geregeld. Hierna wist Dhr Toering ons duidelijk te maken dat wij de wedstrijd die hij bekeken had zeer slecht gespeeld hadden. Om er aan toe te voegen dat wij als groep en ik citeer ” Niet zijn keus waren”.  Hierna werd ons duidelijk gemaakt dat wij per dinsdag 29 oktober 2013 wekelijks trainingen zullen krijgen van Jan Poortvliet (en niet een eenmalige clinic zoals op de website beweerd wordt). Echter is dit zonder overleg dan wel kennisgeving van onze spelersraad gegaan. Wij als eerste elftal spelers hebben dat ook besloten om niet te trainen onder een andere trainer dan dhr Milot. Wij zullen dan ook alleen maar trainen en spelen als hij ons begeleid.
Helaas moeten wij als spelersgroep concluderen dat er geprobeerd wordt om ons tegen onze eigen trainer op te zetten. Dit doormiddel van persoonlijke gesprekken met spelers. Er zijn echter dingen gezegd en gedaan die bij ons als selectie kwaad bloed heeft gezet jegens het bestuur.Wij kunnen helaas niet over alles uitwijden. Echter willen wij nogmaals benadrukken dat ook wij Hekelingen zo snel mogelijk uit de 4e klasse willen hebben. Wij openstaan voor verbeteringen en hulp van buitenaf. Echter moet dit op de juiste correcte en beschaafde manier gebeuren.
Wij hopen dan ook als groep dat nu alle neuzen de zelfde kant op komen te staan. Dat wij op een positieve en eerlijke manier onze weg naar de 3e klasse in kunnen zetten.
Ondergetekend.

Wedstrijden


Vanavond 3e en laatste avond van de 3e ronde van de "Amstelcup".
  • Excelsior R. Goahead
  • Heerenveen - VVV

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten