zondag 21 juli 2013

Zondag 21 juli 2013


Westlands nieuws

Vandaag start de zondagselectie van Westlandia met de 1e training. De training wordt gegeven door fysiotherapeut Dennis Noordzij en zal geheel in het teken staan van het werken aan de conditie. ........


Overig nieuws

Na het trieste overlijden van de grensrechter Richard Nieuwenhuizen in december 2012, had iedereen zijn mond vol over respect en sportiviteit. Ondanks afspraken hierover, was er wekelijks meer dan genoeg ellende op de velden.
Zaterdag j.l. bleek maar weer eens dat het probleem hardnekkig is...
Bij de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior R. werd trainer Maurice Steijn, na betreden van het veld en commentaar op de leiding,  door scheidsrechter Davy Otto weggestuurd. Helaas was de ADO trainer het ook met die beslissing niet eens en wilde hij het veld niet verlaten.... Onder de dreiging dat de scheids de wedstrijd zou staken, verdween hij achter het hek.  Los van de vraag of de trainer al dan niet  gelijk heeft, valt het gedrag van Steijn niet te rijmen met sportiviteit en respect, laat staan het voorbeeldgedrag dat hij dient uit te stralen naar zijn selectie en de Haagse aanhang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten