woensdag 17 juli 2013

Woensdag 17 juli 2013


Westlands nieuws

Van de site van Verburch:
16 juli 2013 - Voorzitter Nico van Rijn, bij velen bekend als het gezicht van voetbalvereniging Verburch heeft besloten om na 16 jaar te stoppen als voorzitter.
De eerst komende ledenvergadering in oktober zal Nico de voorzitters hamer neerleggen.
Een sociale man die erg betrokken is en zal blijven zijn bij Verburch. Nico geeft zelf aan dat hij tijd vind voor vernieuwing. Het bestuur zal op zoek gaan naar een goede vervanging.

Het AD  meldt dat Rob Klop van hoofdklasser Westlandia wederom een zware knieblessure opgelopen heeft.  Een vriendschappelijk toernooitje met de vrienden van Rood-Wit is hem funest geworden. De MRI-scan heeft uitgewezen dat de kruisband in de rechterknie is gescheurd.
De talentvolle middenvelder maakte tijdens de afgelopen Paasdagen net weer zijn rentree, nadat een kwetsuur aan zijn linker kruisband hem een jaar lang aan de kant gehouden had.
Aan verslaggever Hans Bos heeft Klop laten weten dat hij zal knokken om weer op niveau terug te komen. Daar voor het herstel ca. 9 maanden staat, is de kans groot dat hij het komend seizoen niet in actie zal kunnen komen.


Overig opmerkelijk nieuws
x


EK Dames

18:00 uur Nederland - IJsland... Winst is een must om de volgende ronde te kunnen behalen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten