maandag 10 juni 2013

Maandag 10 juni 2013


Westlands nieuws

Een stuurgroep die is ingesteld om een samenwerking te onderzoeken tussen Westlandia en v.v. Naaldwijk heeft een positief rapport opgesteld. Dat verklaarden de voorzitters van beide verenigingen zaterdagavond op WOS Radio.  Het rapport wordt later aan de leden van de voetbalverenigingen voorgelegd. De stuurgroep bestond uit ongeveer dertig mensen. De groep heeft gesproken met andere fusieverenigingen als FC 's-Gravenzande om te peilen hoe zij het traject aanpakten (Bron WOS)

---

De WESTLANSE TRANSFERMARKT

Zaterdag 15 juni sluit de overschrijvingsterrmijn voor de amateurs. Een aantal verenigingen heeft in de afgelopen periode via de eigen site en/of de (sociale) media de mutaties gecomminiceerd.  Deze zijn inmiddels in het overzicht van de selectier voor komend seizoen verwerkt  (ZIE HIER).
Aanvullingen en correcties kunnen gemaild worden naar Westlandsvoetbalnieuws

Daniel Furtado keer terug bij Excelsior M. Tijdens dit seizoen kwam de jeugdspeler in actie voor de A1 van Feyenoord. Hij herstelt nu van een kruisband-blessure. Er was veel interesse uit het betaalde voetbal voor Daniël, maar vanwege de blessure zagen clubs er vanaf om hem te contracteren. Daniël keert weer terug bij Excelsior en hoopt rond de winterstop zijn rentree op de velden te maken.

Sergio Calor heeft afgelopen donderdag zijn overschrijving geregeld naar Deltasport. Hij kwam de afgelopen jaren uit voor de zondagselectie van Westlandia.



Overig opmerkelijk nieuws

ADO Den Haag heeft afscheid genomen van Oscar van Alkemade. De trainer van het team van onder 21 was voor onbepaalde tijd aan de club verbonden. Vanwege verschil van inzicht, scheiden de wegen van de trainer en de club per direct. Overigens had ADO zijn team met jonge talenten al uit  (de na-)competitie gehaald.

---


Geen opmerkingen:

Een reactie posten