dinsdag 16 april 2013

Dinsdag 16 april 2013

Westlands voetbalnieuws

Boyd Rijnenberg keert komend seizoen terug bij de zaterdagselectie van Westlandia. De talentvolle middenvelder kwam dit seizoen uit voor de zondagselectie van de Naaldwijkse vereniging.

Maasdijk 3 is door de KNVB bestraft met een boete en 1 punt in mindering voor de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd tegen Zwaluwen 5. Daar  het 3e al door de vereniging uit de competitie is genomen, heeft dit geen gevolgen voor de stand in de competitie. De speler van Zwaluwen, die het nodig vond om de leider van Maasdijk in het gezicht te trappen, is door de bond voor het leven geschorst.

Frans Schuitemaker is per direct gestopt als trainer bij Benschop. Hij miste de klik met de groep. Schuitemaker verving vanaf 20 oktober 2012 al trainer Ed de Jong. De club had toen pas 1 punt behaald.
Benschop komt nog 3 wedstrijden uit in de 1e klasse van FC 's-Gravenzande. Komend weekend zal Benschop (23 gespeeld en 11 punten) naar verwachting al feitelijk degraderen naar de 2e klasse (achterstand op p/d plaats is al 8 punten)

Wedstrijden

vandaag geen wedstrijden op de velden van VV Naaldwijk

Er komen vanavond geen clubs uit deze regio in actie

Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Johan VoskampSlaskDe kampioen van Polen kwam bij Polania Warschau niet verder dan 1-1. Voor Voskamp wederom geen plaats in de selectie.

Tonny Trindade de VilhenaFeyenoordIn de race voor de titel werden 2 dure punten verspeeld bij RKC Waalwijkk

Bart SchenkeveldHeraclesDe oud-speler van Den Hoorn speelde voor het eerst sinds een aantal weken weer mee. Het werd geen succes, want Groningen nam de punten mee uit Almelo

Jeff StansRKC WaalwijkStans smaakte het genoegen om weer eens in de hoofdmacht op te mogen draven. Tegen Feyenoord hielp hij de laatste 10 minuten mee om het zwaar bevochte punt veilig te stellen.

Rangelo JangaExcelsior R.---

Darren MaatsenExcelsior R.Met slechts 9 minuten speeltijd aan het eind van de wedstrijd, kon de oud-speler van Maassluis ook het verschil in Oss niet maken. (2-0 nederlaag)

Robert Zwinkels
ADO Den Haag---

Daan SmithExcelsior R.---

Roy KortsmitSparta R---

Glenn BoonADO Den HaagMet het onder 21-team werden 3 zeer nuttige punten gehaald bij PFC

Bryan JanssenSparta R.---

Tom van VeenADO Den Haag---

Maarten de FockertFeyenoord---

Mandy v.d. BergVittsjö GIKDe eerste speelronde zit er op in de Zweedse competitie. Bij SUNNANÅ werd met 5-1 gewonnen. De Naaldwijkse international speelde de hele wedstrijd

Michelle Vrieling
ADO Den Haag
In Brussel speelde Vrieling de gehele wedstrijd tegen Anderlecht. Ondanks diverse kansen, wist ze niet te scoren, maar ADO won wel met 2-0

Mandy van Dijk
ADO Den HaagDeze keer waren de fans uit Honselersdijk niet voor niets naar België gereisd. Van Dijk speelde de laatste 6 minuten mee tegen Anderlecht.

Sarina WiegmanADO Den Haag---

Raily IgnacioSpakenburgEen voorsprong van 2-0 was niet voldoende om 3 punten mee te nemen uit Hardenberg. Ignacio was wel één van de doelpuntenmakers van de Blauwen.