vrijdag 15 maart 2013

Vrijdag 15 maart 2103

Westlands nieuws

TOGR is door de KNVB uit de competitie gezet. De club kon niet meer voldoen aan de betalingsverplichtingen. De club uit Rotterdam stond op de 13e plaats in de 3e klasse.

De bond heeft de puntenaftrek van DUNO al weer ongedaan gemaakt. Woensdagavond had de tuchtcommissie 3 strafpunten opgelegd, omdat de club niet tijdig een vervangende scheidsrechter had geregeld. In de wedstrijd tegen Naaldwijk, was de fluitist van dienst, met hartfalen naar het ziekenhuis afgevoerd.  De beroepscommissie heeft aangegeven dat de straf teruggedraaid gaat worden.

Volgende week worden de 1/8 finales gespeeld om de Voetbal Rotterdam Cup. De loting bepaalde dat Excelsior M bij Heerjansdam moest spelen  Daar zij niet beschikken over een lichtinstallantie, wordt de  wedstrijd nu in Maassluis gespeeld

De wedstrijden

Naast de wedstrijden die door WOS radio live gevolgd worden, komen ook de volgende teams uit de regio in actie: